Loading...
Startsida

TNG-hype vecka 44

hype2015_44Höstlovet är här och för många av oss betyder det att vi får lite extra tid att spela det där nya multiplayerspelet med familj och vänner eller kanske djupdyka i ett långt mysigt RPG på egen hand. För MEGA innebär det en fullspäckad vecka med aktivitet både på och utanför Spelens hus.

Inom ramen för Malmö stadsHöstkul” är vi ute på biblioteken och bjuder på multiplayerspel den här veckan. Måndag-tisdag var vi på Lindängens bibliotek. Idag (torsdag) och imorgon fortsätter vi på Stadsbiblioteket i Röda Rummet. 12:00-17:00 är tiderna som gäller. Titta gärna in!

Torsdag 29/10 17:00-22:00

Våra vanliga aktiviteter fortsätter givetvis de också och idag är det TNG med fritt spelande på allehanda konsoler som gäller!

Ca: 19:00 drar vi igång vår stream som denna vecka dedikeras åt Golden Axe WarriorSEGA Master System. Är du på Spelens hus får du gärna vara med på streamen. Annars hittar du oss som alltid på twitch.tv/megasweden.

Söndag 1/11 13:00-22:00

På söndag är det återigen dags att vässa fightingspelskunskaperna med MEGA Fight Club.

Höstträff 13/11-15/11

Sist men absolut inte minst vill vi påminna om att vår nästa stora helgträff kommer att gå av stapeln fredag 13/11 t.o.m. söndag 15/11. Mera information kommer i nästa vecka men vi ser gärna att du redan nu bokar in dessa dagar!

Vi ses på Spelens hus!