Loading...
Startsida

TNG-hype vecka 43

hype2015_43För två veckor sedan uppmärksammade vi att Playstation som konsol och varumärke fyllde 20 år. Vi dröjer kvar ett slag i Playstation-land och ser tillbaka på ett av Playstation 2s allra bästa och mest minnesvärda spel.

 

Torsdag 22/10 17:00-22:00

Sist vi försökte streama Shovel Knight: Plague of Shadows satte utvecklarna käppar i hjulet för oss genom att släppa patchen först sent på kvällen svensk tid. Men skam den som ger sig! Vi gör ett nytt försök och hoppas starta streamen ca: 19:30. Som vanligt hittar du oss på twitch.tv/megasweden.

Är du på plats på Spelens hus får du gärna vara med på streamen, eller spela något av föreningens andra spel!

Söndag 25/10 15:00-22:00

Vi testar nya öppettider för söndagens TNG och öppnar alltså, officiellt, först klockan 15:00. Ge gärna feedback om du tycker att det är för sent (eller tidigt).

För några dagar sedan fyllde mäktiga Shadow of the Colossus 10 år. Nu när evighetsprojektet The Last Guardian dessutom ser ut att släppas inom överskådlig framtid tänkte vi att en titt på Fumito Uedas Playstation 2-vidunder vore lämpligt. Detta blir ett första test för vad vi, i brist på bättre namn i skrivande stund, kallar Projektet. Vi spelar spelet tillsammans på vår stora filmduk och tar den tid vi behöver. Blir vi inte färdiga på söndag så fortsätter vi vid ett senare tillfälle. Vi hoppas att du vill vara med på resan!

Klockan 17:00 återkommer söndagstraditionen MEGA Quiz. Den här veckan har Johan Huang fått storhetsvansinne och håller i både omgång 1 och 2. “Who’s that video game character?” och “TV-spel beskrivna på ett så dåligt sätt som möjligt” är Johans spännande val av teman. Vågar du testa dina kunskaper?

Vi ses på Spelens hus!