Loading...

Bli medlem

Vad är det bästa med MEGA?

Människorna är det enkla svaret. Människorna i MEGA är väldigt vänliga och diskussionsglada människor och det uppskattar så klart jag. Jag älskar tanken att jag bara kan valsa in på MEGA och umgås på mitt sätt med andra med samma intresse.

Alexander Cederholm – F.d. ordförande i MEGA

Vad kostar ett års medlemskap i MEGA?
MEGA:s medlemsavgift skiljer sig beroende på din ålder. Är du:
1. Upp till 15 år: 50 kr
2. 16–26 år: 100 kr
3. 27+ år: 150 kr
Medlemskapet gäller fram till följande års årsmöte.

Varför ska jag bli bli medlem?
Först och främst för att träffa andra med intresse för spel och populärkultur samt att du får tillgång till våra återkommande veckoträffar som vi kallar TNG. Detta sker på Spelens hus 17.00 – 21.00 på torsdagar. Du får också tillgång till våra stora evenemang och träffar.

Hur blir jag medlem?
Det finns två sätt att bli medlem på.
1. Besök oss på TNG, betala medlemsavgiften med Swish eller kontant till våra ansvariga som finns på plats. De kommer registrera dina personuppgifter i eBas, medlemssystem som administreras av Sverok, vårt huvudförbund. Dina personuppgifter är givetvis skyddade.

2. Registrera dina personuppgifter själv, direkt i eBas. Följa denna länk Bli medlem. Följ instruktionerna, när du är klar betalar du medlemsavgiften till vårt plusgirokonto 56 51 49-2 eller Swish 123 – 193 86 79. Det är viktigt att du markerar betalningen med ditt namn eller personnummer. Så fort vi har mottagit din betalning godkänner vi din ansökan om medlemskap.