Loading...

Bli medlem

Vad är det bästa med MEGA?

Människorna är det enkla svaret. Människorna i MEGA är väldigt vänliga och diskussionsglada människor och det uppskattar så klart jag. Jag älskar tanken att jag bara kan valsa in på MEGA och umgås på mitt sätt med andra med samma intresse.

Alexander Cederholm – F.d. ordförande i MEGA

Vad kostar ett års medlemskap i MEGA?
Medlemmar till och med 25 år betalar 100 kr. Är du 26 eller över kostar det 150 kr per år.
Alla medlemmar registreras i avdelningen TNG.

Varför ska jag bli bli medlem?
Först och främst för att träffa andra med intresse för spel och populärkultur samt att du får tillgång till våra återkommande veckoträffar som vi kallar TNG. Detta sker på Spelens hus 17.00 – 21.00 på torsdagar och söndagar 15.00 – 21.00. Du får också tillgång till våra stora evenemang och träffar.

Hur blir jag medlem?
Det finns två sätt att bli medlem på.
1. Besök oss på TNG, betala medlemsavgiften kontant eller med Swish till våra ansvariga som finns på plats. De kommer registrera dina personuppgifter i eBas, medlemssystem som administreras av Sverok, vårt huvudförbund. Dina personuppgifter är givetvis skyddade.

2. Registrera dina personuppgifter själv, direkt i eBas. Följa denna länk Bli medlem. Följ instruktionerna, när du är klar betalar du medlemsavgiften till vårt plusgirokonto 56 51 49-2 eller Swish 0738977025 (John Westlund). Det är viktigt att du markerar betalningen med ditt namn eller personnummer. Så fort vi har mottagit din betalning godkänner vi din ansökan om medlemskap.