Loading...
EvenemangslideshowStartsida

MEGAmys 2015 – komplett schema

Portal_2_coop_jan_22_2Den 13-15 november är det dags för MEGAs höstträff! Temat för träffen är co-op och lagspel, men självklart får man spela allt annat med!

Inträde är 100 kr för medlemmar och 150 kr för icke-medlemmar, med valet att bli medlem. Inträde betalas på plats i Spelens hus lokaler. Vi uppskattar om ni kan betala med jämna pengar.

Vi uppmuntrar alla till att ta med sig alla sina spännande flerspelarspel! Låt andra i föreningen ta del av dina favoritspel inom co-op-segmentet. Låt oss göra MEGAhöst till ett riktigt knytkalas!

Vi kan nu även presentera ett komplett schema över helgens aktiviteter.

Fredag 13/11 (16:00 till 00:00)

Keep Talking and Nobody Explodes (19:00)
En lagmedlem har en bomb framför sig på en datorskärm bestående av flertalet olika moduler. Resten av laget sitter i rummet med en tjock instruktionsbok som beskriver hur man löser olika modulpussel. Genom effektiv tvåvägskommunikation är målet att desarmera bomben före alla flyger i luften.

Från A till B i Grand Theft Auto V (21:00)
Att ta sig från en punkt till en annan i staden Los Santos låter kanske inte så knepigt men det blir omedelbart svårare när en spelare får ögonbindel och sen skall guidas av sin lagkamrat till målet. Vi ser fram emot många underhållande och slumpmässiga situationer.

Lördag 14/11 (12:00 till 00:00)

Dela på en kontroll (17:00)
De flesta av oss är väl bevandrade i att hitta runt och använda en handkontroll men vad händer om vi plötsligt bara har kontroll över halva kontrollen? Anta utmaningen att tillsammans med en vän navigera genom en bana där ni sköter en varsin halva av kontrollen vardera.

Spelmusikvideo-quiz (20:00)
Alexander Cederholm håller en spelmusikquiz av det mer annorlunda slaget. Istället för att på klassiskt vis spela musik och be oss identifiera spelet kommer vi istället bjudas på video utan musik och det blir lagens uppgift att identifiera musiken, placera den i sitt sammanhang och efter bästa förmåga framföra den.

Söndag 15/11 (12:00 till 20:00)

Sköt skeppsbryggan i Artemis (15:00)
I helgen ger MEGA och vår medlem Hampus Samuelsson dig chansen leva ut drömmen att arbete på en rymdskeppsbrygga. I spelet Artemis samarbetar styrning. kommunikation, ingenjörer och vapenkontroll under ledarskapet av sin kapten. Alla har varsin dator som sköter sin del av skeppet. En co-op-upplevelse utan motstycke.

Löpande aktivteter under helgen

Samla co-op-achievements
Robert Johansson vill motivera alla lite extra att spela tillsammans och utforska det breda spektrat av co-up-upplevelser som finns tillgängligt på träffen. Detta genom att låta er få en checklista med lite varierade uppgifter med co-op-tema att checka av under helgen.

Bygg pärlplattor
Som vanligt erbjuder vi även möjligheten att pyssla och bygga pärlplattor med vårt stora utbud av pärlor. Vi blir så klart extra glada om de bär spelmotiv. Så bygg och stryk dig en fin pärlplatta i helgen!

Konst av godo
Medlemmen Nathalie Leth fick för sig att göra akvarellmålningar med spelmotiv inför träffen och säljer dessa aseter för 50 kronor stycken där alla pengar oavkortat går till “Refugees Welcome to Malmö”. Det kan mycket väl också vara så att en viss annan känd serietecknare gör en teckning för ändamålet. Skaffa dig en snygg dekoration till hemmet och bidra till en god sak på samma gång.

Co-op-knytkalas
Äger du något riktigt roligt co-op-spel? Ta med det till träffen! Ligger det på en hårddisk eller på ditt plattformkonto? Ladda hem det eller ta med din konsol. Halva grejen med MEGA är att dela med sig av häftiga spelupplevelser. Ge någon annan en chans att ta del av dina rekommenderade co-op-spel. Allt förvaras tryggt i träffens bemannade spelutlåningsdisk.

Varmt välkommen till höstmys med MEGA nu i helgen!