Loading...
Startsida

MEGA är med på Retrospelsfestivalen

Intresset för gamla dator- och TV-spel ökar år efter år i takt med att generationerna som växt upp med spelen blir äldre och nostalgiska. Det märks inte minst på alla retroevent som arrangeras runt om i Sverige.
Här i Malmö finns Retrospelsfestivalen sedan ett år tillbaka och den 10 oktober klockan 10:00 är det dags för dem att följa upp förra årets succé på STPLN i Västra hamnen. MEGA är naturligtvis med på tåget även detta år och hjälper, precis som i fjol, till att arrangera tävlingarna – i år gäller det att vara bäst i Donkey Kong, Athletic World och att klara vår bana i Super Mario Maker på kortast tid. Dessutom blir det en Street Pass-tävling, så glöm inte din 3DS!
Utöver tävlingarna har vi även ett bord på retromarknaden, så kom gärna fram och prata med oss och köp något av alla spelen vi säljer. Vi hjälper föreningens grundare och största eldsjäl, Christoffer Cederholm, att sälja av sin spelsamling, så det finns garanterat mycket att titta på hos oss. Vi ses på Retrospelsfestivalen!