Loading...
Startsida

TNG-hype vecka 40

contraVi vill inleda veckans TNG-hype med att tacka de medlemmar som tog sig tid att delta vid söndagens stormöte! Er input är värdefull och vi fick framförallt riktigt bra idéer inför nästa helgträff som i skrivande stund ser ut att äga rum helgen 13-15 november. Vi återkommer med information om detta när allt är spikat och klart, förhoppningsvis redan i nästa vecka.

Torsdag 1/10 17:00-22:00

Konami har genom åren producerat några av spelvärldens allra mest klassiska och älskade spelserier. Castlevania, Gradius, Metal Gear, Suikoden. Listan kan göras lång. Därför är vi många som sörjer det som just nu händer inom den anrika spelstudion. Men mitt i allt elände finns det all anledning att gå tillbaka och spela dessa äldre titlar ännu en gång.

På torsdagens stream lägger vi därför fokus på actionserien Probotector, även känd som Contra. I skrivande stund är vi inte helt säkra på vilken del i serien det blir, men det lutar mot Probotector 2 (Super Contra)NES. Den viktigaste frågan är dock så klart, blir det med eller utan hjälp av Konamikoden? Svaret får ni om ni följer oss på twitch.tv/megasweden.

Utöver det är ni självklart välkomna att som vanligt spela vad helst ni vill ur vårt bibliotek av gamla och nya TV-spel. Vi fick i veckan ytterligare tillskott i form av 8 Xbox 360-spel som donerades till föreningen. Tack för det!

Söndag 4/10 13:00-22:00

MEGA Fight Club tar plats på Spelens hus! Som vanligt är det fighting spel som står på agendan och vi vågar lova många tuffa och underhållande matcher för de som tar sig till lokalen den här dagen.

Vi ses på Spelens hus!