Loading...
Startsida

TNG-hype vecka 39

sfmovieIbland blir det inte som en har tänkt sig. Den gångna torsdagen var tänkt att helt ägnas åt Plague Knights eskapader i den nysläppta Shovel Knight-expansionen. Men tyvärr släpptes uppdateringen lite senare än vi hade räknat med. Så Shovel Knight: Plague of Shadows får återkomma senare i höst.

Torsdag 24/9 17:00-22:00

På tal om återkomster! Super Mario Maker har redan förgyllt ett par aktivitetsdagar för oss och denna torsdag kommer spelet även ta plats på streamen. MEGA Retro sätter sig ner med dels spelets baneditor men också banor byggda av MEGAs medlemmar. Har du byggt en bana i spelet så vill vi hemskt gärna spela den! Du kan posta dina kreationer och hitta andras diton på vårt forum. Vi kommer dessutom ha spelet tillgängligt på vår stora filmduk under kvällen om du vill bygga en bana på plats. Streamen hittar du som alltid på twitch.tv/megasweden.

Söndag 27/9 13:00-22:00

Först på programmet under söndagen är vårt andra försök till stormöte med start kl 14:00. Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som medlem att tycka till om vår verksamhet, komma med förslag till aktiviteter, ändringar eller förbättringar. Vi i styrelsen ser gärna att många medlemmar tar den här chansen att påverka!

Efter stormötet sätter vi igång vår vanliga söndagsaktivitet med fritt spelande samt ett par gemensamma aktiviteter för de som vill. Klockan 17:00 vankas det två nya rundor i MEGA Quiz, bl.a. testar Natalie Leth era kunskaper om filmer baserade på TV-spel. Lite senare bjuds det även på TV-spelsrelaterad dokumentär på vår stora filmduk. Det sistnämnda är tänkt att bli ett återkommande inslag i höst. Baserat på intresse såklart.

Vi ses på Spelens hus!