Loading...
Startsida

TNG-hype vecka 38

plagueknightVeckans TNG-hype är här. Vi hoppas du har överseende med förseningen och är laddad inför ännu en kul vecka tillsammans med MEGA på Spelens hus!

Torsdag 17/9 17:00-22:00

Fjolårets kanske bästa spel, åtminstone enligt oss retrokramare, var Shovel Knight. Ett plattformsäventyr som inte bara var en klockren kärleksförklaring till Nintendos gamla 8-bitare utan även en studie i hur man på bästa sätt mixar forna dagars och dagens designfilosofier.

På torsdag släpps den efterlängtade expansionen Plague of Shadows som låter dig axla rollen som Plague Knight, en av bossarna från originalkampanjen. Vi viger torsdagens TNG åt att utforska vad detta innebär. Det blir gemensamt spelande på vår stora filmduk, och för dig som inte kan närvara kommer MEGA Retro dessutom streama spelet. Du hittar som alltid streamen på twitch.tv/megasweden.

Vi kan också redan nu nämna att nästa torsdag, 24/9, streamar vi Super Mario Maker och då vill vi hemskt gärna spela och visa upp banor skapade av våra medlemmar. Så sätt igång! Bygg en bana eller två och skicka koden till oss!

Söndag 20/9 13:00-22:00

Återigen dags för MEGA Fight Club att ta över Spelens hus. Testa dina färdigheter i alla tänkbara fightingspel tillsammans med andra fantaster!

Vi ses på Spelens hus!