Loading...
Startsida

TNG-hype vecka 37

mariomakerPå söndag är det exakt 30 år sedan Nintendo lanserade Super Mario Bros. Ett spel som har sålts i ofattbart många exemplar, som skapade en genre som länge dominerade spelhyllorna och som har blivit synonymt med TV-spel för alla som vet vad TV-spel är. Hur firar vi då detta undrar du kanske? Läs vidare!

Torsdag 10/9 17:00-22:00

TNG i vanlig ordning med allt vad det innebär i form av spelande på gamla och nya konsoler. Förra veckan firade vi releasen av Metal Gear Solid V: The Phantom Pain och då var Nordic Game Supply vänliga nog att skänka tre exemplar av spelet till föreningen. Så har du inte provat Snakes senaste äventyr ännu finns möjligheten.

Lite senare på kvällen inleder vi vårt Mario-firande med MEGA Retros stream. Planen är att under ett par torsdagar göra nedslag i Marios digra karriär. Delta gärna! Kan du inte vara på plats så titta gärna in på http://www.twitch.tv/megasweden och dela med dig utav dina Mario-minnen.

Söndag 13/9 13:00-22:00

Veckans stora spelsläpp är passande nog Super Mario Maker, där du på ett enkelt sätt kan bygga egna Super Mario-banor, provspela dem och sedan utmana dina vänner att göra det samma. Under söndagen låter vi spelet gå varmt på vår stora filmduk och bygger banor tillsammans.

Framåt kvällen återkommer MEGA-Quiz! Nebez Kassem testar dina kunskaper om olika valutor, i spel såklart, och sedan kommer jag dagen till ära kolla hur mycket du vet om Super Mario.

Vill du hålla i en runda MEGA-Quiz i framtiden? Eller vill du se poängtabellen? Du hittar all information här: https://megasweden.se/new-forums/topic/mega-quiz/

Vi ses på Spelens hus!