Loading...
Startsida

TNG-hype vecka 36

mgs5Ännu en vecka betyder ännu två fullspäckade och härliga aktivitetsdagar med MEGA. Vi välkomnar spelhösten genom att titta närmare på ett av årets största spelsläpp.

Torsdag 3/9 17:00-22:00

I veckan släpps det som sannolikt blir Hideo Kojimas allra sista bidrag till Metal Gear-sagan, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Tveklöst ett av 2015 års allra största spelsläpp. Detta firar vi med ett Metal Gear-fokus. Vi spelar det nysläppta Phantom Pain på vår stora filmduk och bjuder utöver det på Metal Gear-frågesport, med finfina priser, och möjligheten att spela tidigare spel i serien.

Söndag 6/9 13:00-22:00

MEGA Fight Club håller hov för alla som redan är, eller vill bli, grymma på fightingspel. På senare tid har även ett stort gäng Smashare anslutit sig till Fight Club. Så om Smash Bros. är en serie som ligger dig varmt om hjärtat så är det här definitivt dagen för dig.

Donationer

Sist men inte minst vill vi rikta ett stort tack till medlemmen Sam Majlöv som har donerat dessa spel till föreningen!

donation1

Vi ses på Spelens hus!