Loading...
Startsida

TNG-hype vecka 35

mariopartyHöstterminen är nu igång och vi lämnar en händelserik sommar med en mycket mysig helgträff, sommaröppet och deltagande på Malmöfestivalen bakom oss. Vår reguljära verksamhet, som numera huserar på Spelens hus under torsdagar och söndagar, fortsätter och varje måndag kan du komma hit och får reda på vad som händer under kommande vecka.

Torsdag 27/8 17:00-22:00

Vi erbjuder som alltid fritt spelande med hela vårt bibliotek av nytt och retro. Under sommaren har medlemmar donerat flera spel till oss, något vi är väldigt tacksamma över, så ta gärna tillfället i akt och se vad som är nytt i korgarna sedan sist du besökte oss!

Utöver det kommer MEGA-retro som så ofta streama under kvällen och denna vecka är det klassiska Mario Party till Nintendo 64 som står på tur. Var gärna med och spela en runda eller två!

Söndag 30/8 ca: 17:00-22:00

På söndag är det först och främst stor städdag på Spelens hus, klockan 10:00-17:00, och därför öppnar vi först senare på eftermiddagen. Det ska dock sägas att ju fler vi blir som hjälps åt med städningen ju snabbare kan vi komma igång med det som vi tycker är kul, TV-spelen. Så vi är tacksamma för alla medlemmar som kan tänka sig att hjälpa till.

Framåt kvällen tänkte vi sedan rivstarta en av höstens återkommande aktiviteter. MEGA-Quiz (i brist på annat namn i skrivande stund). En återkommande frågesport som vi gärna ser att så många som möjligt både deltar i och bidrar till. Denna första söndag kommer vi hålla två rundor: Johan Huang kommer testa era kunskaper om Nintendo-spel. Därefter blir det musiktävling då jag själv utmanar er att känna igen klassiska spellåtar på bara några sekunder.

I mån av tid blir det eventuellt någon mer överraskning under söndagskvällen. Den som är på plats får se!

Vi ses på Spelens hus!