Loading...
slideshow

Medlemspåhitt: Världens största pärlplatta

Mellan 2012 och 2013 hjälptes MEGA:s medlemmar åt att återge den första banan i Super Mario Bros. i pärlor. Två år senare så har den dock skadats, bland annat i samband med flytt. Därför behöver den restaureras. Mellan 10-16 augusti kl 12-17 samt under ordinarie spelkvällar på torsdagar och söndagar kommer vi hjälpas åt för att restaurera vår fina skapelse. Arbetet fortlöper fram tills den är återställd.

Planen är att ta loss plattorna från deras nuvarande bakgrundsplatta för att sedan sätta fast de på nya bottenskivorna och även fylla på med nya pärlor där det saknas. Vi ska också installera lampor på att verket kan synas även i sämre ljus!

Arbetet inleds 10 augusti klockan 12:00. Det kommer att finnas fika till alla som hjälper till!

Projektet genomförs av Johan Huang med stöd av Malmö Stad och MEGA.