Loading...
Evenemang

Winter-een-mas 2014

Winter-een-mas är en fiktiv högtid som vi i Terebi Ge-mu firar på blodigt allvar. 25-31 januari äger denna högtid rum och vi firar den genom att under den sista hela helgen i januari (i år 24-26 januari) klara så många unika spel som möjligt. Eventet äger rum på Spelens hus, Ystadvägen 42. Spel som klarats under tidigare Winter-een-mas-helger räknas inte. Nytt för i år är att vi tillåter alla typer av elektroniska spel (alltså även datorspel och mobilspel) samt att vi har en utlottning under eventet och alla som klarar spel har chans att vinna biljetter till konserten Joystick 6.0 som äger rum på Konserthuset i Malmö 9 och 10 maj.

“Winter-een-mas, in it’s essence, is a holiday for gamers. It is a celebration of games and the gamers who play them. Video games allow us to do things, go places, see stuff that we
couldn’t do in real life. They can be an escape from reality, a release after a long day, a fun activity with friends, or just an enjoyable way to pass time. They give us a lot of entertainment. So why shouldn’t they be celebrated?

And in the same spirit, gamers themselves are extraordinary people. There are millions of people world-wide that enjoy video games. Some are hardcore fanatics, some are casual gamers. But we are all part of the same community, and it’s a community to be proud of.

The Winter-een-mas season lasts all of January, with the actual holiday lasting seven days, January 25-31.”

Tävlingen är uppbyggd på följande sätt: Alla som dyker upp på Winter-een-mas och skriver upp sig i vår logg får en lott. Besöker man eventet alla tre dagar får man tre lotter. 10 vinnare som vinner varsin biljett till Joystick 6.0 dras på Spelens hus under vårt ordinarie TNG (kl. 17-22) tisdagen efter eventet.

2013 satte vi ett nytt rekord i antal spel, som vi hoppas att vi ska slå igen i år. 137 spel är det nuvarande rekordet.
Listan över spel som klarats under tidigare Winter-een-mas-helger hittar ni här! Tänk på att kolla den listan noga eftersom spel på listan inte räknas under Winter-een-mas 2014.
På forumet kan du paxa spel som du vill klara. Det kan vara smart att göra, så att inte två personer sitter och spelar samma spel. Skulle detta ske så räknas enbart insatsen från den som paxat spelet eller om ingen gjort detta, den som först klarat spelet. Givetvis går det bra att släppa paxningar under eventet om du upptäcker att du inte hinner, men ta inte på dig mer än du klarar av för då bygger du på vår redan långa Pile of Shame.

Tid: 24-26 januari (dygnet runt), på torsdag 23 januari öppnar vi som vanligt 17:00, och stänger inte förrän eventet är över.
Plats: Spelens hus, Ystadvägen 42, tredje våningen
Kostnad: Gratis för medlemmar (medlemskap kostar 50 kronor)
Vad: Klara så många unika spel som möjligt under en helg!