Loading...
Startsida

Få rejäl Street Pass-boost under Power up 2013

Under Power up 2013 tänkt vi uppmuntra så mycket 3DS-användande som möjligt. Vi vill att era maskiner skall svämmas över med streetspass-besök och nya Miis.

Det är de s.k. metaspelen som Puzzle Swap, Street Quest och även de fyra nya Street Pass-baserade minispelen som gör att folk ständigt vandrar runt med sina 3DS-konsoler i sleep mode med förhoppningen att gå förbi en annan 3DS-ägare. Under Power Up 2013 ser vi gärna att alla som har en 3DS tar med sin bärbara konsol så att vill tillsammans kan hjälpa varandra framåt i alla dessa olika Street Pass-utmaningar. Så ta med din 3DS till träffen och låt den vara i sovläge när du inte spelar på den! Din lampa på 3DS kommer lysa grönt ofta.

Sen får vi så klart inte glömma just spelen. Spela multiplayer i Mario Kart 7, Fire Emblem: Awakening, Monster Hunter 3 Ultimate med mera. Eller varför inte besöka varandras byar i Animal Crossing: New Leaf? Leta upp vänner som är sugna på att utmana eller hjälpa till. Power up kommer ha mysiga soffor som skapar ett perfekt tillfälle att slå sig till ro med lite bärbart spelande med gamla såväl som nya vänner.

Så spel på TV i all ära men under Power up 2013 ger vi även de bärbara maskinerna kärlek. Välkommen!