Loading...
Startsida

Art of Gaming på Power up 2013

Spelutställningen Art of Gaming finner ett temporärt hem i Baltiska hallen under Power up 2013.

Den spelrelaterade konstutställningen Art of Gaming togs i slutet av juni ner från Studiefrämjandet där den huserat de senaste två månaderna. Alla bidragen ligger för närvarande nerpackade på Spelens hus i Malmö.

Vi har frågat museiprojektet WASD om att sätta upp utställningen igen på spelkonventet Power up 2013, som kommer att vara på Baltiska hallen i Malmö mellan den 5-11 augusti. Art of Gaming kommer även synas under en dag på Malmöfestivalen (22 augusti) där Terebi Ge-mu och WASD kommer ha en container bredvid Spelkultur i Skåne.

Om du inte är en del av Art of Gaming i dag men önskar ställa ut något alster under Power up 2013 och eventuellt under Malmöfestivalen så ta gärna kontakt med oss på: terebigemu@gmail.com