Loading...
Startsida

Arkad- och framtidsupplevelser på Power up

På Power up kan du alltid räkna med att det finns ett överflöd av spel att testa av både modernt och klassiskt snitt. I år har vi dock även målsättningen att Power up 2013 skall erbjuda er lite mer speciella spelmaskiner som ni troligen inte har möjligheten att uppleva i er vardag.

Arkadupplevelser på plats
Spelkonsoler och hemdatorer i all ära men att sätta sig framför en faktisk arkadmaskin går sällan av för hackor och det är just precis vad du kan göra på Power up då vi kommer ha minst ett arkadkabinett på plats med utbytbara spel.

För den som inte vill sitta ner utan hellre önskar att röra på sig kommer vi erbjuda halvtonssjabraket Dancing Stage EuroMix 2 (EM2). Är inte det coolt så säg? Glöm dansmattor av plast och till med de kvalitativa järnplattorna som de mer inbitna använder hemma. Det är så här Dancing Stage skall upplevas!

Är inte arkadspelande tillräckligt retro för dig eller har du ett sug efter något mer analogt? Då kanske ett gammalt hederligt flipperspel kan locka? För minst ett sådant kommer också finnas på plats under hela sommarträffen.

Tre solida och bastanta kabinett med vitt skilda arkadupplevelser väntar er på Power up 2013! Och vet ni vad det bästa är? Allt står på freeplay! Så betala ditt inträde och ha tillgång till din typ arkadspelande hela veckan!

Besök framtiden med Oculus Rift och Ouya
Arkadspel är inte den enda spelmaskinen av annorlunda snitt som vi har på plats. Alla har säkert inte testat Nintendos bortglömda Virtual Boy eller varför inte ta ett stort kliv tillbaka i historien och testa Atari 2600 eller Colecovision? Det och mycket mer kommer finnas på på golvet under veckan.

Nu har ni sett att Power up 2013 kan ge er historiska upplevelser men vad sägs om något nytt, modernt och kanske rentav omtumlande? Två stycken kända Kickstarter-backade enheter, virtual reality-visiret Oculus Rift och konsolen Ouya kommer visas upp på bestämda tider under veckan. Så ta chansen att testa hur en Android-baserad konsol ser ut och fungerar och missa för allt i världen inte chansen att stiga in i Oculus Rifts virtuella 3D-landskap.

Det var det. Arkadspel, Dancing Stage-kabinett, flippermaskiner, retrokonsoler och framtidens spelvisioner. Upplevelser du med stor sannolikhet inte har i ditt hem har du möjligheten att ta del av på Power up 2013! Välkommen!

Glöm inte att föranmäla dig om du önskar att övernatta eller om du vill ha Power ups superläckra träff-T-shirt!