Loading...
Evenemang

Kval till internationell Tekken-turnering på Malmöfestivalen!

Terebi Ge-mu arrangerar i samarbete med Spelkultur i Skåne och Svenska E-sportföreningen ett kval till Internationella e-sportsfederationens damturnering i Tekken Tag Tournament 2. Den internationella turneringen hålls i Bukarest, Rumänien dit 42 länder skickar sina representanter.

Kvalet till den internationella turneringen äger rum på DIY-området på Malmöfestivalen – Lilla Nygatan. Turneringen startar 19.00 torsdagen den 22:a augusti.
Vinnaren i kvalet får alltså äran att representera Sverige i världsfinalerna i Rumänien senare i höst.

Tävlingen är bara öppen för tjejer. Spelet är rekommenderat från 16 år (PEGI), därför måste alla som inte nått 16 års ålder ha skriftligt godkännande från målsman för att deltaga.
Turneringen kommer spelas i formen av en dubbel utslagsturnering och anmälan sker på plats från 16:00-18:30. Det går även att anmäla sig via e-post: terebigemu@gmail.com för den som inte kan vara på plats innan 19:00.

Utöver Tekken Tag Tournament-kvalet kommer Terebi Ge-mu även att arrangera en high score-tävling i Pikmin 3 till Wii U samt premiärvisa vår utställning Spelhistoria i åtta bitar – där besökaren kan testa åtta TV-spel som av olika anledningar har betytt mycket för spelens utveckling.