Loading...
Startsida

Protokoll från styrelsemötet 130428

Söndagen 28 april hade styrelsen i Terebi Ge-mu sammanträde på Studiefrämjandet i Malmö. Det styrelsen framför allt ägnade mötet åt var att spika den budget som tidigare presenterats här på sidan. Ett annat viktigt beslut var att adjungera Björn Jönsson till styrelsen. Protokollet i sin helhet kan du läsa på den här länken.

Kort presentation av vår nya styrelsemedlem:
Björn Jönsson heter jag och är 25 år gammal. Bosatt i Kristianstad, ursprungligen från Sveriges tråkigaste stad Eslöv. Jag brinner precis som Terebi ge-mu för tv – spel. För mig började det med Nes, Super Mario Bros. Sedan dess har mitt intresse bara ökat för alla former av spel. Hela mitt vardagsrum är idag fyllt med samlarutgåvor av spel. Jag har även en medfödd muskelsjukdom, tar mig fram med en elrullstol. För mig har spel inte bara varit ett intresse så här långt i livet, utan ett sätt att fly från ett samhället som är fullt av fördomar. Människan är rädd för det som är annorlunda. Genom att bli aktiv i Terebi ge – mu så är jag övetygad om att vi tillsammans kommer ta död på många fördomar och onödiga normer.