Loading...
Startsida

Biljetter till Power up 2013

Nu är biljetterna till Power up 2013 redo att bokas! Power up startar 5 augusti och håller på en hel vecka, till 11 augusti. Vi kommer vara på Baltiska hallen i Malmö. Det finns en hel del specialerbjudanden och frivilliga frågor att besvara i vårt anmälningsformulär, så här reder vi ut begreppen.

Först och främst, vi kommer laga mat på Power up. Om du av medicinska, etiska eller religiösa skäl har någon form av specialkost, behöver vi veta detta. Det är också bra om vi får veta alla typer av allergier så vi i möjligaste mån kan undvika det du utsätts för det du är allergisk emot.

Nytt för i år är att vi erbjuder möjligheten att hyra säng för 70 kronor natten. Det rör sig om en enkel tältsäng, men kan ändå vara betydligt bekvämare än att sova på det golv som vi erbjuder alla deltagare utan extra kostnad. Oavsett om du sover på golvet eller i säng måste vi veta i förväg om du sover över.

Du behöver inte längre vara medlem i Terebi Ge-mu för att gå på Power up. Däremot kostar det lika mycket att bli medlem och köpa en biljett som det kostar att köpa en biljett för en icke-medlem, så du förlorar inga pengar på att bli medlem i samband med biljettköpet. De som redan är medlemmar i föreningen går dessutom in 50 kronor billigare än icke-medlemmar. Nytt för i år är även ett biljettsamarbete vi inlett med föreningen Basement LAN från Lund. Veckan efter Power up arrangerar Basement LAN sitt stora LAN Spektrum 5.5. Den som bokar båda arrangemangen får totalt en femtiolapp rabatt på våra redan låga inträden. Så det är värt att tänka på om du inte tycker en veckas spelande räcker.

Vi har också en värvartävling, genom att värva deltagare till Power up och få dessa att ange ditt namn i anmälningsformuläret har du chans att vinna en 3DS. Tävlingen är enkel, ju fler du värvar desto större är dina chanser att vinna.

Precis som på Level up 2013 har vi en t-shirt speciellt framtagen för Power up 2013. Denna måste bokas i förväg, så boka den samtidigt som du anmäler dig!

Till sist vill vi tipsa om att anmäla dig som volontär på Power up 2013. Detta ger dig, om du blir antagen, fritt inträde till träffen och diverse förmåner såsom gratis mat och t-shirt. Det du offrar är ett par timmar varje dag då du får ganska lätta arbetsuppgifter tillsammans med de andra eminenta personerna i crew. Detta är också ett bra sätt att engagera sig mer i föreningen för den som exempelvis aspirerar på en styrelsepost.

Anmäl dig här!