Loading...
Startsida

Är du Malmös bästa FIFA-spelare?

Terebi Ge-mu startar nu en FIFA-liga där vi kommer ta reda på vem som är Malmös bästa FIFA 13-spelare. Första matcherna kommer spelas måndagen 24 juni klockan 13:00 och därefter kommer vi ha matchdagar varje måndag och onsdag till och med 10 juli då säsongen slutar. Matcherna spelas på Playstation 3 eller Xbox 360, den som har hemmaplan väljer vilken konsol. Missar man en match blir det walk over och spelaren som är på plats vinner automatiskt med 5-0.

Vinnaren av ligan kommer belönas med både en pokal och FIFA 14 till valfri konsol. Dessutom kommer ytterligare ett FIFA 14 lottas ut bland deltagarna – ju fler matcher man spelat desto större är chansen att man vinner.

Vi öppnar för anmälningar idag och vi tar endast emot 16 spelare i den här säsongen, så skynda att anmäla dig (genom att fylla i formuläret här nedanför)!

ANMÄLAN ÄR STÄNGD!