Loading...
Startsida

Skapa affisch till Power up 2013 – vinn biljetter!

Det är snart dags för utannonseringen av Terebi Ge-mus tredje Power up – spelträffen vi arrangerar i samband med sommarlovet. Datumet för Power up kommer publiceras på måndag, men redan idag vill vi börja flagga för vår affischtävling.

Det här är en tävling där du helt enkelt ska skapa en affisch till arrangemanget Power up 2013. Denna kommer användas för att marknadsföra arrangemanget och vi vill även använda samma motiv på våra träff-tröjor (ja, det blir träfftröjor även till Power up!). För att det ska vara möjligt att trycka både affischer och tröjor måste motivet kunna fungera med tre färger, varav svart och rött är två av färgerna (eftersom de ingår i Terebi Ge-mus logga).  Ett exempel på hur affisch kontra t-shirt kan se ut ser du här, där vi jämför T-shirt och affisch från Level up 2013.
levelup
Värt att nämna i sammanhanget är också att vi kommer trycka på en grön t-shirt (exakt vilken grön nyans kan diskuteras). Ledord som gärna får återspeglas i affischen: sommar, spel, power ups.

Deadline för att lämna in tävlingsbidrag är 21 april, vinnaren kommer utses av Power ups arrangörsgrupp. Bidraget ska mejlas in via terebigemu@gmail.com innan 21 april är över. Om vi får in bidrag från medlemmar i arrangörsgruppen saknar dessa naturligtvis både rösträtt och yttranderätt på mötespunkten där vi behandlar affischtävlingen.

Till sist priset! Det som ligger i potten är: Två biljetter till Power up 2013, två t-shirtar med trycket ni själva tagit fram samt två biljetter till Joystick 5.0 på fredagen 31 maj 2013. Vi önskar alla deltagare lycka till!