Loading...
Evenemang

Påskhelg på Spelens hus

I år kommer Terebi Ge-mu fira påsk på Spelens hus. Vi kommer hålla en mindre träff på regional nivå under påskhelgen och alla medlemmar är varmt välkomna till en helg som huvudsakligen går i multiplayerns kaotiska och underhållande tecken.

Alla som har tecknat medlemskap i föreningen är välkomna helt kostnadsfritt under hela helgen.

Alla som deltog under Winter-een-mas kommer känna igen upplägget. Vi öppnar dörrarna klockan 14:00 fredagen den 29 mars och sen pågår spelhelgen till midnatt på söndagen den 31 mars.

Det sker två huvudsakliga aktiviteter under påskhelgen utöver för fritt spelande och socialt häng.

Den stora påskturneringen – tävla och vinn
Det kommer hållas en stor turnering som sträcker sig över hela påskhelgen där vi kommer styra upp små enkla turneringar för diverse olika multiplayer-spel. Vi talar alltså om en stor turneringar som består av en rad olika minituneringar.

Bara genom att medverka tjänar man turneringspoäng men genom att vinna kan man mångdubbla sina poäng. De med högst poäng mot helgslutet vinner ett pris. Det finns inget tvång att delta i alla för att delta eller vinna.

Det skall även tilläggas att vi talar om spel som är lättsmälta, snabba, slumpartade och roliga framför något som kräver genuina egenskaper och e-sport-skills. Ett schema för dessa spel kommer postas senare i veckan men föreställ er tävlingar i Chu Chu Rocket, Bomberman och Track Field 2.

Den stora påskturneringen – vadslå och vinn!
Det finns dock ett sätt till att delta i festligheterna även om du inte känner dig så säker med kontrollen i näven inför varje spel. Alla som medverkar under helgen får nämligen s.k. turneringskrediter som man kan använda för att vadslå om vem som kommer vinna de olika turneringarna under helgen. De som lyckats vinna mest krediter under de tre dagarna vinner även de ett pris.

Ni är alltså välkomna att delta både aktivt och passivt under påskfirande samtidigt som ni umgås med varandra på plats och spelar precis vad du vill.

Varmt välkomna till påskhelg på Spelens hus!

————————————————————————————————————————————————-
Här under kommer helgens spelschema presenteras.