Loading...
Startsida

Nytt rekord på Winter-een-mas 2013!

Målet var att klara fler än 127 spel under en helg för att slå rekordet från 2012. Förutsättningarna var ypperliga, massor av gamla och nya medlemmar engagerade sig i Winter-een-mas 2013.  Inte mindre än 38 personer var med och klarade spel, och ytterligare ett par kom förbi för att heja på. Trots att många valde att spela lite längre spel såsom  Final Fantasy 4, The Legend of Zelda: The Wind Waker och Mass Effect 2 lyckades vi nå inte mindre än 137 spel. Egentligen klarades 138 spel, men eftersom X-Men Arcade klarats under ett tidigare Winter-een-mas fick det strykas från listan.

Listan över spel avklarade under 2013 års Winter-een-mas ser ut så här!

Den kompletta listan över spel avklarade under Winter-een-mas hittar du här!

Vi hoppas att alla som kom på årets Winter-een-mas kommer tillbaka även nästa år. Då förväntas bland annat Xenoblade: Chronicles, Final Fantasy VII, Final Fantasy XIII-2 och Zombies Ate My Neighbours bli klara. Alla dessa påbörjades nämligen under året Winter-een-mas.