Loading...
Startsida

Tävla i Naruto Gekitou Ninja Taisen! 4

Naruto Gekitou Ninja Taisen! är 8ings actionpackade fightingspel i Naruto-universumet, här slåss man ninja mot ninja för att avgöra vem som har de snabbaste fingrarna och de starkaste teknikerna. Det fjärde spelet i serien släpptes på Gamecube i Japan 2005 men kom aldrig till Europa eller USA. Spelet anses dock av de flesta att vara det bästa i serien. Nytt i fjärde spelet är att upp till 4fyraspelare kan ge sig in i ringen samtidigt och slåss antingen i lag eller i en kaotisk alla-mot-alla-match.

En annan sak som är speciellt med det här spelet är att det är väldigt populärt bland Terebi Ge-mus medlemmar vilket innebär att vi även i år kommer ha med det på vårt schema av turneringar och tävlingar. I år tävlas det i King of the Hill. Regler följer nedan.

King of the Hill Tournament går till som följer: Varje match börjar med fyra deltagare, alla-mot-alla. Vinnaren går vidare till nästa nivå och de tre kvarvarande spelarna spelar igen. Vinnaren går vidare och de sista två möts än en gång för att avgöra vem som blir den sista att gå vidare. Alla som gick vidare placeras i nya grupper och man fortsätter tills det bara finns två spelare kvar, dessa möts sedan i en episk final för att avgöra vem som är den bästa ninjan.

Bannade karaktärer: Akamaru (Hunden)

Vässa dina ninjafärdigheter och så ses vi i turneringen!