Loading...
Startsida

Registrera och ta med dig dina spel!

Terebi Ge-mu har en imponerande mängd TV-skärmar, konsoler och spel som står redo att användas av besökare av Level up 2013 men även om våra omkring 25 plattskärmar, tio tjocka TV-apparater, stora mängder spel och konsoler räcker långt är det inget i förhållande till vad vi tillsammans kan åstadkomma när vi slår våra påsar ihop, våra spelfyllda påsar vill säga.

Vi kan inte ha allt men vi vill bjuda på många olika upplevelser. Lösningen är att så många som möjligt som besöker Level up 2013 tar med sig lite av sina egna ägodelar. Det kan vara en konsol eller en väska med spel. Du kanske avgudar obskyra shoot em ups? Förstår ingen din fascination? Ta med dig de coola spelen och kultivera fler besökare på Level up! Det finns alltid något spel som är nytt och spännande för någon annan och på samma vis kan du hitta något som gör dig nyfiken och extra spelsugen.
Spel och konsoler lämnas in i en dedikerad bemannad speldisk som förvarar dina ägodelar och för bok på vad som är inlämnat och vad som är utlånat. Du får till och med en behändig numrerad checklista av oss när du registrerar dina spel så du vet precis vilka spel som skall med hem när Level up är över.

Registrera i förtid
Om du vill slippa väntetiden och bespara oss registeringsarbete under de hektiska träffdagarna går det redan nu att registrera de spel man tänker ta med sig. Då är det bara att lämna in dem när man kommer fram och sen kan man börja roa sig omgående! Superenkelt!

Skriv spelnamn i en kolumn, konsol i en kolumn och ditt namn i den tredje kolumnen.
Klicka här för att nå formuläret

Gör Level up 2013 mer awesome än det redan är genom att bidra med dina egna spel, konsoler, och för all del, TV-apparater. Bor du i Malmö-regionen så kontakta oss gärna angående om du kan ta med en LCD- eller tjockskärm så skall vi se om vi kan lösa det transportmässigt. Level up har alltid uppmuntrat till en knytkalasmentalitet där alla tillsammans ökar chansen att alla finner något väldigt speciellt och minnesvärt som de stötte på under träffen. Vi hoppas innerligt att denna vinter blir en sådan för dig.