Loading...
Startsida

Nyttja bonusdagen. Fira nyår med oss!

Som ni vet vid det här laget pågår Level up 2013 mellan den 1 till 6 januari. Men är ni medvetna om att det även finns en bonusdag man kan ta del av?

Det är en lång tradition att fira nyår tillsammans här i Terebi Ge-mu men på senare år har vi insett att några av er gärna vill fira nyår på annat håll före ni sluter upp med oss andra här i träfflokalen. Därför börjar inte Level up 2013 formellt förrän på nyårsdagen men för den som vill komma hit och fira nyår med oss finns det mycket att hämta och det kostar dig inte ett öre extra heller för den delen. Låt mig få berätta om vårt fantastiska nyårsfirande här på Terebi Ge-mu. I år tar vi i från tårna!

Sång och film
Vi kommer ägna en stor del av den 31 december åt att transportera, packa upp och rigga Level up 2013. Exakt när detta är färdigt är svårt att säga men målsättningen är att vi är klara innan kvällen. Sen klockan 20:00 får alla som kommit hit ett speciellt “Varmt välkomna”-mottagande innan vi ger oss i kast med kvällens första aktivitet.

Under påskträffen 1up 2012 prövade vi en ny aktivitet och eftersom den fick gott mottagande tänkte vi göra ett nytt och mer förberett försök på nyår. Vi öppnar nämligen vår aktivitetskväll med “Så skall det låta: Singstar Edition” där två lag tävlar mot varandra i en kombination av musikkunskap och sångegenskap. Vi lovar att det blir en kul och trevlig sysselsättning, även för de som bara ser på spektaklet.

Efter dessa galenskaper varvar vi ner en stund runt 22:00 med stillsam filmvisning där träffens 80-talstema gör sig påmint när vi visar gamla avsnitt av Captain N: The Game Master. Det blir säkerligen en intressant upplevelse om inte åtminstone en märklig nostalgitripp för många av oss.

När vi fått nog av Kevin och Pit med talfel så går vi ut i nyårsnatten och firar in det nya året med glädje och kärlek så som bara spelare kan. Vi ser på fyrverkerierna över centrala Malmö och skålar med cider, vilket självklart är alkoholfritt, precis som resten av alla våra aktiviteter under veckan.

Vi skall spela i neon
Kvällen som nu övergått till natt bjuder sen på en neondränkt upplevelse inne i lokalen. Därinne väntar spel som Pac-Man: Championship Edition DX, Geometry Wars: Retro Evolved 2, Dyad och en rad andra färgsprakande arkad-osande spel. För att upplevelsen skall vara fullständig bäddar vi dessutom in spelandet med pumpande spelmusik och färggranna ljus som skänker sköna vibbar i mörkret. Vi kallar det Disco Night på gamer-vis.

Därmed avslutar vi vårt nyårsfirande på Level up 2013 genom att låta natten lysas upp av neon och upplysta highscore-listor där ni kan utmana varandra tills alla fått nog, väljer att gå och lägga sig för att sen orka med den formella öppningen av träffen kl 12:00 den 1 januari 2013.

Visst låter detta som något som man inte borde missa?! Vi hoppas vi ser så många av er redan på nyårsafton för som ni ser har vi en strålande kväll i beredskap åt er! Ett smakprov om vad som komma skall resten av veckan. Välkomna!