Loading...
Startsida

Fotografera Level up 2013 och kom in gratis

Terebi Ge-mu har under många herrans år arrangerat spelträffar åt sina medlemmar men i efterhand har vi inte haft något att stolt visa upp. Nu skall det bli på ändring på detta.

— PLATSERNA FÖR FOTOGRAF ÄR NU TAGNA. TACK FÖR VISAT INTRESSE —

Att vi inte haft foton från träffarna är kanske en överdrift eftersom våra besökare trots allt alltid tar egna foton som de ofta även delar med sig av. Den här gången vill vi dock ha ett vackert album med foton från Level up 2013 när allt är över. Det är här du kommer in i bilden.

Om du planerar att delta på Level up 2013, har goda kamerafärdigheter, äger en systemkamera, kan ta fina bilder och är allmänt skicklig på att fotografera och bildredigera på ett spännande och iögonfallande vis så vill vi gärna att du officiellt tar foton för Terebi Ge-mus räkning under Level up 2013. I gengäld ger vi dig fritt veckointräde till Level up där även vår t-shirt ingår.

Din uppgift blir att ta foton på alla skrymslen och vrår av Level up 2013. Att dokumentera aktiviteter och människorna som var där och leverera dem till oss så vi kan lägga upp dem på vår hemsida, Facebook-sida och använda det för framtida bruk.

Intresserad? Hör då av dig till oss via denna e-post-länk med länk eller bifogade exempel på hur din fotoportfolio ser ut. Föreningen avgör hur många fotografer vi behöver men vi ger självfallet besked till alla som anmäler intresse.