Loading...
Startsida

Power up 2012

Spelträffen Power up är essensen av Terebi Ge-mu. Fem dagar med underbara människor från hela landet, en stämning som måste upplevas och en redig överdos av TV-spelskultur. Faktum är att den enda giltiga orsaken att inte komma på Power up är att man vet att man inte klarar abstinensen efteråt. Det är en sak att komma till himmelriket. En annan att tvingas lämna det igen efter en ynka vecka. Men det är bättre att ha upplevt en sommarträff och mist den än att aldrig ha varit med om denna fantastiska upplevelse.

Mer konkret är en Power up en mötesplats där du träffar TV-spelare från hela Sverige. Du skaffar dig minnen och vänner för livet och spelar spel du aldrig trodde att du skulle få eller ens vilja spela. Kanske vinner du även något av våra fina priser i spelturneringarna. Naturligtvis händer det massor av annat under veckan. Det hålls filmvisningar, det tävlas i brännboll 2.0, det spelas brädspel och det pysslas. Räkna också med att du dessutom kommer behöva sova åtminstone någon timme under veckan. Mat kanske du också behöver äta, det gör du i vår godiskiosk som även har lättare maträtter eller ute på någon av Malmös alla restauranger/pizzerior/gatukök. Duscha behöver man också göra, så det kan vara bra att komma ihåg att handduken är universums mest användbara föremål när du skriver din packlista.

Power up är ett gigantiskt knytkalas, där alla deltagare tar med sig spel och spelkonsoler. Vissa tar till och med sina TV-apparater med sig. Terebi Ge-mu äger nio platt-tv, ett större parti med äldre tjock-tv, ett LAN med 16 stycken skärmar och en hel drös med spel och spelkonsoler (mest Xbox 360). Vår utrustning räcker väldigt långt, men varför chansa? Ta med dig och dela med dig dina spelprylar också! Framför allt är det kul om du tar med retrokonsoler och spel så att våra nya TV-spelsfantaster får vara med och uppleva tidigare mästerverk som de annars missar. Vårt retroutskott Pixellaboratoriet kommer att styra upp fantastiska retroturneringar, som till och med blir ännu bättre än förra årets.

Om du fortfarande inte är övertygad om att sommarträffen är ett evenemang för dig så är det bara att prata med någon som varit på en sommarträff tidigare. Det finns även bilder från tidigare träffar att titta på, till exempel på facebook. Vi syns på Power up 2012!

Plats: Studiefrämjandet, Ystadsgatan 53, Malmö
Datum: 18-22 juli
Pris för deltagande: 300:- för hela träffen. 200:- för helgpass (fre-sön). 100:- för dagspass.
Diskutera Power up: På facebook eller i vårt forum.

Vi ses på Power up 2012!!