Loading...
Startsida

1 up 2012

Så blir det påsk även i år och Terebi Ge-mu bjuder in till spelkalas. Vi väljer att till denna träff dra ner varvtalet på motorn lite och siktar på en lugn och mysig spelträff i avslappnad miljö och inte så mycket förbestämda aktiviteter. Vi kommer återigen att hålla till på STPLN – Stapelbädden i Malmö, lokaler som fungerade väldigt bra under Level up.

Träffen kommer att äga rum under hela påskhelgen, dvs. skärtorsdagen (5 april) till annandag påsk (9 april). Träffen kommer att hållas öppen mellan 11.00 till 03.00 (18.00 9 april). Eftersom det blir några dagar färre än andra träffar så kommer vi att ställa i ordning och packa ihop före och efter dessa datum. Dvs. att alla saker ska vara på plats så att vi faktiskt kan börja direkt på torsdagen och likaså så kommer det hållas öppet till måndag kväll, så att inte hela sista dagen går åt till att packa ihop.

Anmälan och biljettförsäljning kommer att öppna måndagen 12 mars. Förköpsbiljetter kommer kosta 200:-, och är man sent ute och vill lösa biljett i dörren tillkommer en avgift på 100:-. Dagspass kommer att finnas för 60:- för befintliga medlemmar i Terebi Ge-mu. Har man ej löst medlemsavgift för 2012 så tillkommer den på 50:- vid köp av dagspass, men är inkluderad i ordinarie biljettpris annars.

Vi har tyvärr fortfarande inte löst frågan om övernattning i närheten av själva träfflokalen, utan får även denna gång hänvisa övernattning till Spelens hus på Ystadvägen 42. Vi letar fortfarande efter lösningar och meddelar i så fall detta så fort vi vet något. Eftersom platsen på Spelens hus är begränsad så uppskattar vi om folk i största möjliga mån ordnar med övernattning på annat vis, och vi uppskattar även om besökare som bor i Malmö kanske rent av kan ta på sig att inhysa andra besökare under träffen. Eftersom det är långhelg så går stadsbussarna sent alla dagar under träffen, så man behöver inte oroa sig för att fastna ute i Västra Hamnen om man råkar glömma tiden lite. Det kommer INTE att organiseras några bilturer från träffen till Spelens hus som det gjordes under Level up.

Vi försöker under denna träffen gå tillbaka lite till våra rötter och låta träffen formas efter de deltagare som kommer. Det betyder att vi från arrangörssidan styr upp väldigt få aktiviteter. Däremot så lämnar vi det öppet för vem som helst att själv styra upp turneringar, tävlingar och roligheter. Vi hjälper givetvis gärna till med att rota fram eventuell utrustning etc. Har du några idéer på aktiviteter du vill arrangera under 1 up kan du maila dem till Christoffer Cederholm på tgmaduin@gmail.com så ser han till att det kommer in på schemat och utannonseras. Får man en spontan idé under träffen går det även då bra att rycka tag i en arrangör och se till att lite snabbt och spontant styra upp en turnering eller frågesport eller vad som helst.

Vi behöver som vanligt hjälp med folk som kan stå i kiosken och hjälpa till med lite diverse uppgifter under träffens gång. Anmäl ditt intresse att vara funktionär till Christoffer Cederholm via mail tgmaduin@gmail.com. Funktionärer kommer erbjudas fritt inträde till träffen samt mat och eventuellt någon annan hemlig bonus (oooh, spännande).