Loading...
Evenemang

Terebi på sci-fi-mässan

Terebi Ge-mu tar med ett gäng TV-spel och besöker Science Fiction-mässan med det långa namnet “The Scandinavian Sci-fi, Game & Film Convention”. Mässan äger rum helgen 3-4 mars 2012 på Stadionmässan (Stadiongatan 25) i Malmö. Inträdet är 120 kronor per dag, barn (3-7 år) går in för 80 kronor per dag.

Terebi Ge-mu tar som sagt med sig TV-spel till mässan. Ett par av godbitarna vi har med oss är: Reckoning: Kingdoms of Amalur, Binary Domain, Syndicate och SSX. Vi tar också med oss retrospel som exempelvis Lylat Wars till Nintendo 64. Vi har naturligtvis fler spel med oss. Värt att tänka på är att vi följer PEGI:s åldersmärkning, så om du är under åldersgränsen kommer vi kräva målsmans tillstånd för att ta du ska kunna spela spelen.

Under mässan kommer vi ha ett särskilt erbjudande för de som väljer att bli medlemmar i föreningen på plats. Ett medlemskap med ett års tillgång till Spelens hus kostar under helgen 250 kronor under helgen (ordinarie pris 300:-).