Loading...
Evenemang

Winter-een-mas 2012

Det är dags för TV-spelarnas egna högtid; Winter-een-mas. Vi firar detta genom att traditionsenligt klara så många unika spel som möjligt under januari månads sista helg (27-29/1). Spel som avklarats under tidigare Winter-een-mas räknas inte.

För den som vill och kan finns möjligheten att börja redan vid midnatt mot fredagen och därefter spelar vi hela helgen. Om det inte är medlemmar på plats dygnet runt hela helgen kommer öppettider att utannonseras på vår facebooksida och i vårt forum.

Under helgen kommer vi även ha årsmöte för Terebi Ge-mu Malmö. Detta startar klockan 11:00 på söndagen och beräknas pågå i 2-3 timmar.

Regler:
*Spelet ska spelas på en omodifierad konsol.
*Man får inte använda fusk, hacks eller genvägar (warps).
*Man får bara spela spelet på Winter-een-mas-eventet. Alltså inte spela någon del av spelet hemma eller på någon annan plats.
*Man måste bevisa att man klarat det. Antingen att man tar en bild eller skaffar vittnen.
*Man får lov att spara sina sparfiler som man börjat på. (Om du började spela ett spel förra winter-een-mas så får du fortsätta på nästa år. Men då får du absolut inte spela någonting på den sparfilen mellan evenemangen.
*Arrangemanget är endast öppet för medlemmar i Terebi Ge-mu Malmö.

Tips:
*Granska listan över avklarade spel. Dessa räknas inte och är bara tidsslöseri att spela under Winter-een-mas 2012!
*Kolla paxlistan på forumet. Det är ingen idé att klara ett spel som någon annan kommer ta sig an under helgen.
*Kika på listan över Terebi Ge-mus spel. Kanske finns det spel i föreningen som du kan klara när du klarat alla dina egna? Du kan även be medlemmar ta med spel som varken du eller föreningen äger i den här tråden!
*Några spelserier som vi väl bör klara åtminstone något spel i: Rayman-serien (både originalserien och Raving Rabbids-spelen), Spyro-serien, Crash Bandicoot-serien, Mortal Kombat-serien, Tomb Raider-serien, Rock Band-spelen, Singstar-spelen och Sega Master System-spelen (inget avklarat till den konsolen ännu!)
*Logga in på vårt forum och skriv och peppa i den här forumtråden. På fredag börjar vi jobbet med att slå rekordet!