Loading...
Evenemang

Releaseevent Final Fantasy XIII-2

Äntligen är uppföljaren på Final Fantasy XIII här. Vid releasen av Final Fantasy XIII hade Terebi Ge-mu ett ganska lyckat event i den tidigare föreningslokalen och det tänkte vi följa upp med en ny succé nu. Den 1 februari släpps spelet så vi anordnar ett uppesittarkväll den 31 januari där vi inväntar tolvslaget och Final Fantasy XIII-2.

Under kvällens gång kommer vi bland annat att kika på en konsert med musik från spelserien och naturligtvis finns det möjlighet att spela tidigare spel i serien – ta gärna med din favorit!

Vid midnatt öppnar vi för försäljning av det efterlängtade Final Fantasy XIII-2. Priset kommer vara 549 och spelet finns till både PlayStation 3 och Xbox 360. Skriv gärna en kommentar i vårt forum eller på facebook-sidan om eventet om du tänker köpa spelet, så vi får en liten fingervisning om hur många exemplar vi ska ta med oss till Spelens hus!

Plats: Spelens hus, Ystadvägen 42, tre trappor (det står “Terebi Ge-mu” på dörren)
Tid: från 18:00 tisdag 31 januari 2012, spelet går att köpa från midnatt