Loading...
Evenemang

Retrotema: Blått

Från 17:00 torsdagen den 29 september spelar vi retrospel på temat “blått” på Spelens hus (Ystadvägen 42, tre trappor).

Räkna med att se Mega Man, Ecco the Dolphin, Lolo och andra hjältar som lätt kan kopplas samman med den blå färgen (en viss snabbspringande igelkott uteblir dock troligen eftersom vi kommer fira hans 25-årsdag senare i höst). Arrangörer är inga mindre än personerna bakom Terebi Ge-mus eminenta retroutskott Pixellaboratoriet.

Missa inte denna kväll! Eftersom medlemskap i Terebi Ge-mu är ett krav vill vi tipsa om att alla som i september månad löser medlemskap och tillträde till Spelens hus för hela 2012 (det kostar 300:-) får tillträde för hela återstoden av 2011 på köpet. Dessutom deltar alla dessa i en utlottning av en sprillans ny 3DS!