Loading...
Evenemang

Releaseevent: Gears of War 3

Gears of War 3 behöver väl knappast någon närmare beskrivning? Det efterlängtade spelet släpps tisdagen den 20:e september. I samarbete med Media Markt på Stora Bernstorp kommer vi att sälja det på plats i Spelens hus (Ystadvägen 42, tre trappor) från midnatt natten mellan måndag och tisdag. Priset kommer utannonseras på måndag (eller 849:- för Limited Collector’s Edition om ni föredrar den), men Media Markts prisgaranti gäller.

När?
Så 19:00 måndagen den 19 september öppnar vi dörrarna till Spelens hus. Vi kommer spela Gears of War och Gears of War 2 i LAN:et och ha någon form av test eller liknande av Gears of War 3 (hur vi nu kan göra det utan att spoila för mycket). Vid midnatt får alla som förbokat sina spel och så stänger vi för kvällen (under tisdagens TNG kommer det vara fokus på Gears 3 och sannolikt är det spelet med stort S ett par TNG framöver).

Hur?
Förboka ditt ex på Media Markt Stora Bernstorp (viktigt att ni väljer rätt butik). OBS! Lägg dessutom till (TG) efter ert namn!! Boka via hemsidan: www.mediamarkt.se