Loading...
Evenemang

Releaseevent: FIFA 12

Medan den svenska fotbollssäsongen går mot sitt slut startar säsongen för FIFA 12. Vi tjuvstartar FIFA 12-eran en liten aning eftersom vi kommer ha en turnering i just det spelet på Spelens hus redan kvällen innan det lanseras officiellt i Europa. Den 28 september bjuder vi på digital fotbollsfest med möjlighet att vinna en egen kopia av spelet till Xbox 360 eller Playstation 3 (turneringen spelas dock enbart på Xbox 360). Tröstpriser i form av t-shirts och nyckelband kommer också att delas ut.

De som inte vinner behöver trots allt inte lämna Spelens hus tomhänt eftersom vi, i samarbete med Media Markts butik på Stora Bernstorp, också säljer FIFA 12 vid midnatt. Priset är ännu inte offentligt, men Media Markts prisgaranti gäller. Genom att förboka ditt exemplar på Media Markt, Stora Bernstorp och skriva “(TG)” efter ditt namn är du garanterad att det finns ett spel att hämta ut hos oss.

Plats: Spelens hus, Ystadvägen 42, tre trappor
Tid: 28 september, från 20:00 till midnatt

ANMÄLAN STÄNGD!