Loading...
Evenemang

Temahelg: Mega Man X

Helgen 10-11 september kommer vi arrangera ett marathon där vi spelar igenom samtliga spel i Mega Man X-serien på vår projektorduk. Totalt 8 stycken spel till Super Nintendo, Playstation och Playstation 2 som vi spelar igenom i tur och ordning och turas om att hålla i kontrollerna.

Vi startar klockan 13:00 på lördagen 9 september i vår lokal Spelens hus, som ligger på Ystadvägen 42 i Malmö (tre trappor upp). Vi kommer att spela så länge vi orkar på kvällen för att sedan bryta upp och åka hem för några timmars sömn och så återupptar vi spelandet på söndag morgon. Vi bestämmer exakta klockslag för slut på lördagen och start på söndagen under helgen. På söndag spelar vi helt enkelt tills spelen är avklarade.

Arrangemanget är gratis för alla medlemmar i Terebi Ge-mu Malmö. Medlemskap kostar 50:- (då ingår en månads tillträde på Spelens hus). Vi rekommenderar dock alla som funderar på att bli medlemmar att lösa medlemskap och tillträde till Spelens hus för hela 2012 (det kostar 300:-) eftersom vi har ett erbjudande just nu där vi bjuder den som gör detta på tillträde hela återstoden av 2011 samt en chans att vinna en sprillans ny 3DS.