Loading...
Startsida

Spela i solen

Vi kan inte styra över vädrets makter men om vi kunde det skulle det vara soligt hela Power up-veckan! Låter det bakvänt när det kommer från en förening som vill att du skall sitta och spela TV-spel inomhus? Vill du känna mindre skuld över detta faktum har vi lösningen i formen av solstolspelande! Om vädret är med oss under veckan kommer vi slå upp några spelstationer, solstolar och parasoll på Power ups innergård och bjuda er på en spelupplevelse där ni till och med kan få en solbränna! Snacka om att slå två flugor i en smäll! Som om inte det vore nog har vi även ett välbehövligt ministånd med förfriskningar som kan behövas när man spelar i solskenet.

Och vem vet. Om vädret blir riktigt fantastiskt under veckan kanske vi till och med drar iväg till stranden och hittar på något kul så för säkerhets skull kan ni ju ta med er badkläder också.

Så kom till Power up för spel, frisk luft och solbränna. Glöm inte att packa shorts och solskyddskräm!

Anmäl dig till Power up 2011 – klicka här!