Loading...
Startsida

Anmäl dig till Power up 2011

Idag öppnar anmälningen för Power up 2011, sommarens skönaste träff för spelare runtom i landet. Mer information om själva träffen finner ni via denna länk.

Priset för att spendera en hel vecka i sällskap med andra spelare ligger på ynka 300 SEK och om det är så att du inte har behov att sova över på området så kostar inträdet endast 250 SEK. Skulle man vara intresserad av att besöka träffen enstaka gånger under veckan som pågår mellan den 4 och 10 juli så kan man även köpa endagspass för 95 SEK som innebär åtkomst till allt på träffen (turneringar, tävlingar, spel, aktiviteter) från klockan 10:00 till klockan 04:00 på natten.

Det finns dock en möjlighet till att modifiera priset och det är genom att värva fler besökare och sprida ordet om Power up 2011. Desto fler besökare du lockar med dig desto lukrativare priser kan vi erbjuda dig och dina vänner. Syftet är helt enkelt att göra Power up fylld med liv och rörelse och det åtstadkommer vi bäst med glada och spelsugna människor.

Värvning – såhär fungerar det
För varje ny medlem som du rekryterar får du 50 SEK rabatt på inträdet. Det finns dock en minimidebitering på 50 SEK som man inte kan komma under.
Din vän som rekryterats av dig skriver in ditt nick/alias i ett fält på anmälningsformuläret och så har ditt inträde reducerats med 50 SEK. Det krävs att man fyllt i anmälningsformuläret på hemsidan för att kunna anges som rekryterare av andra.

Man kan bara rekrytera nya människor. Redan existerande medlemmar i Terebi Ge-mu kan inte rekryteras men kan självfallet rekrytera. Om man inte varit på en av föreningens spelträffar sen sommarträffen 2010 räknas man som ute ur föreningen och därmed tillgänglig för rekrytering.

Anmäl dig till Power up 2011 – klicka här!