Loading...
Startsida

Bli funktionär på Power up!

Har du lust att hjälpa till att göra årets sommarträff till en grym tillställning och samtidigt spara pengar? Då skall du söka funktionärstjänst till Power up 2011!

Var funktionär under Power up
Som funktionär på Power up gör man lite olika saker men några av de vanligaste uppgifterna involverar att sitta i kiosken och hantera gäster. I år bemannar även funktionärer vår speldisk i stora spelrummet och sen ombedes man även hålla lokalerna snygga under reguljära intervaller. Det kan också innebära en del bär- och riggningshjälp inför aktiviteter och tävlingar. Allt som allt rör det sig om ett sextimmarspass dagligen. Vi söker åtta stycken funktionärer för denna uppgift.
I utbyte får en funktionär fritt inträde under hela veckan till Power up 2011, något att förtära under varje pass samt en kioskkuppong värd 50 SEK. Sen får man ju inte glömma att man även har tillgång till en TV och spel medan man har pass. Det är lyxigt arbete!

Var funktionär före och efter Power up
Vill man inte spendera tid åt funktionärsverksamhet under träffen kan man istället bistå med hjälp inför evenemanget. Vi behöver nämligen transport- och bärhjälp. Det rör sig om några timmars hjälp och desto fler som hjälps åt desto fortare går det hela. Målet är att flytta utrustning från Spelens hus till Studiefrämjandets lokaler och sen även pynta, rigga och göra lokalen redo för besökare. Att vara funktionär för detta syftet innebär att man hjälper till både före och efter Power up.
Som tack för besväret får bärhjälp en kioskkupong. Vill man göra både uppgifterna lägger man helt enkelt ihop kompensationerna. Vi hoppas att samtliga anmälda funktionärer för träffen kan medverka i förberedelserna med,

Är du intresserad? Kontakta jonatan.von.seth@hedrok.se eller skriv direkt i denna forumtråd.