Loading...
Startsida

Power up 2011 – öppningserbjudande

Vi sammanfattar vad Power up 2011 erbjuder, upprepar information och utannonserar ett speciellt öppningserbjudande!

Många av er är säkert ruskigt pepp på att det skall bli måndag så ni kan börja spela, umgås och ha kul tillsammans på Power up 2011. Vi är minst lika pepp att få komma igång och visa er vad vi kokat ihop de senaste månaderna. Innan det blir allvar klockan 12:00 på måndagen den 4 juli tänkte vi sammanfatta mycket av det vi informerat om under de gångna månaderna.

Pröva Power up under måndagen och spara slantar
Vi kan redan nu meddela att vi har ännu mer aktiviteter planerade än de som står i programmet varav en väldigt fin överraskning i slutet av veckan. Blir det som vi önskar avslutar det Power up 2011.
Vi kan även i kväll meddela att under måndagen den 4 juli kommer dagspasset INTE kosta 95 SEK utan enbart 50 SEK! Ta med andra ord chansen att komma förbi och få insikt om vad Power up är och kan erbjuda! Blir du sugen på mer betalar du sen bara mellanskillnaden för att ta del av resten av veckan! Ett lysande tillfälle att testa på för en billig peng!

Plats: Studiefrämjandet, Ystadsgatan 53, Malmö (dörren är markerad med Power up-posters)
Datum: Måndag 4/7 – söndag 10/7
Pris för deltagande: 300:- för hela veclan (250:- om du inte behöver sovplats), 95:- för dagspass
Diskutera Power up: På facebook eller i vårt forum.

Läs om rummen på Power up
Läs om hur Power up är ett knytkalas med spel
Läs om spelinspirerad konst på Power up
Läs om att bli funktionär på Power up
Läs hela programmet
Inte från Malmö? Nyttja vår vägbeskrivning som leder dig steg för steg till platsen

Packa för en veckovisit
Glöm inte att det finns duschar på plats och att vi står för sovutrymme men inget annat så packa med vad som behövs för att din vistelse på träffen skall bli så behaglig och hygienisk som möjligt.
Glöm för all del inte spelen! Vi har mycket men genom er kan vi ha mer och därmed berika fler spelares liv med nya upplevelser. Varmt välkomna till Power up 2011!