Loading...
Startsida

Power up 2011 – hela programmet

Det är lite mindre än två veckor kvar till Power up 2011! Nu går det att läsa om precis allt som händer där!

Utöver dessa fasta aktiviteter pågår det även fritt spelande i samtliga rum. Bortsett från scheman och program som tydligt kommer synas på varje rums dörr erbjuder vi även en SMS-tjänst som förvarnar om större aktiviteter på träffen så man hinner närvara.
Skulle det vara så att mer saker stoppas in är det utanför schemat och får anses som bonusar och överraskningar. Alla aktiviteter utom Bezzwewizzer-turneringen är dessutom isolerade att de kan utföras under en dag. Det finns inga andra tävlingar eller turneringar som sträcker sig över hela veckan så ett dagspass kan t.ex. ge dig inträde till ett komplett utbud av aktiviteter. Om du skulle råka vinna en tävling under veckan är det dock på lördagens avslutning som alla prisutdelningar sker. Men den vill du ju medverka på oavsett, eller hur?


Måndagen den 4:e juli
12:00 – Power up 2011 öppnar dörrarna
Vi slår upp dörrarna för en vecka fylld med spel, sol, lek och häng! Du är välkommen att lasta in dina medhavda elektronikprylar, ta en plats i sovsalarna och självklart börja spela i väntan på att fler anländer.

15:00 – Öppningsceremoni
När alla hunnit kolla läget och prata lite med varandra har vi öppningsceremoni. Här går vi igenom det ni behöver veta för alla ska få en så trevlig och rolig vecka som möjligt. Dessutom blir det saft och kakor och roliga lekar för den som vill delta.

15:00 – Spelomslagstävling – uppstart och introduktion
Visa dina skills som illustratör. Under Power up kommer det pågå en tävling om vem som kan skapa det bästa spelomslaget baserat på ett specifikt antal faktorer som anges vid tävlingens start.

15:00 – Spelcirkel – uppstart och introduktion
Bli delaktig i Terebi Ge-mus spelcirkel där vi under en vecka spelar ett spel. Spel själv, spela tillsammans i grupp, välj själva. Mot slutet av veckan samlas alla inblandade för att sen tillsammans diskutera vad vi upplevde. Vid detta tillfället introduceras spelet ifråga.

17:00 – Motorstorm: Apocalypse-turnering
Fyra stycken möter varandra i taget i ett rafflande lopp där det gäller att vinna eller försvinna. Vem väljer rätt fordon vid rätt tillfälle och vem kan hålla tungan rätt i mun när marken under ger vika?

18:00 – Super Street Fighter IV: Arcade Edition-turnering
TG Fight Club anordnar sedvanligt en Street Fighter IV turnering på Power up! Double-elimination singles där man kan vinna ära och fina priser! Tävlingen är öppen för precis alla som alla andra turneringar vi håller.

20:00 – Tekken 6-turnering
Direkt efter vår Super Street Fighter IV: Arcade Edition-turnering håller vi iår även en Tekken 6-turnering. Även här gäller spelreglerna för double-elimination där ära och exklusiva priser står på spel!

21:00 – Lottdragning
Dagens lottdragning. Här tävlar vi ut fina priser till de som sett till att lägga vantarna på en lott under dagen.

22:00 – Bezzerwizzer-turnering – finalkval
Scientia Vis är en förening för den som vill veta mest och svara bäst. På Power up håller de turnering i frågespelet Bezzerwizzer för att ta reda på vem som gör just detta. Det blir fyra uttagningsdagar och sedan möter vinnarna varandra i en rafflande finalmatch – giganternas kamp.

23:00 – King of Fighters-turnering
Klassiskt fightingspel av SNK där du som alltid ska ge stryk istället för att få. Testa arkadstickor till den underbara enheten Neo Geo AES och ta chansen att vinna!

00:00 – Filmvisning
Vid spöktimmen förvandlas HEDROK-rummet till biograf. Här visar vi varje natt bra film för den som behöver ta det lugnt en stund.

04:00 – Stängning
Power ups alla spelsektioner stänger ner för natten och ger dig en chans att vila upp dig utan att missa allt det roliga.

 

Tisdagen den 5:e juli
10:00 – Öppning
Power up öppnar och aktiviteterna startar för dagen.

13:00 – Eventuell baddag
Är det sol? Vill vi bada? Då gör vi det! I samlad trupp, det blir roligare och vi kan hjälpas åt att undvika drunkning.

17:00 – Bulletstorm-turnering
Under denna kväll gäller det att samla ihop högst poäng i spelläget Echoes. Kommer du snabbast in i mål och gör det med mest stil har du chansen att ta hem storvinsten.

19:00 – Street Fighter-workshop för nybörjare
I år så kommer TG Fight Club att anordna en nybörjarkurs i Street Fighter för nyfikna besökare. Aldrig spelat ett fighting-spel förr? Inga problem! Alla är välkomna! Vi kommer att vid tre tillfällen berätta kort om olika delar av spelet och sedan låta alla i workshopen att testa det som diskuterats mellan varandra. Vid det fjärde tillfället anordnar vi en turnering för alla som har varit med.

21:00 – Lottdragning
Dagens lottdragning. Här tävlar vi ut fina priser till de som sett till att lägga vantarna på en lott under dagen.

21:30 – Flame War IRL – speldebatt
Har du välsmort munläder och retoriska färdigheter? Två val, två debattörer, en vinnare. Golvet är öppet för alla som vill argumentera för sin favorit och sina hjärteämnen när vi bjuder upp till debatt med spännande ämnen och alternativ. Publiken avgör vinnaren.

22:30 – Bezzerwizzer-turnering – finalkval
Scientia Vis är en förening för den som vill veta mest och svara bäst. På Power up håller de turnering i frågespelet Bezzerwizzer för att ta reda på vem som gör just detta. Det blir fyra uttagningsdagar och sedan möter vinnarna varandra i en rafflande finalmatch – giganternas kamp.

00:00 – Maffia
Maffia är en sällskapslek som grundar sig på asymmetrisk information. Är du bra på att snacka snyggt? Skaffa ett rejält förtroendekapital och lura resten av deltagarna att lita på dig. Eller kanske gynnar det dig mer om de inte gör det?

00:00 – Filmvisning
Vid spöktimmen förvandlas HEDROK-rummet till en biograf. Här visar vi varje natt bra film för den som behöver ta det lugnt en stund.

04:00 – Stängning
Power ups alla spelsektioner stänger ner för natten och ger dig en chans att vila upp dig utan att missa allt det roliga.

 

Onsdagen den 6:e juli
10:00 – Öppning
Power up öppnar och aktiviteterna startar för dagen.

14:00 – Brännboll 2.0
Sommar och brännboll går hand i hand! Power up och brännboll 2.0 fungerar minst lika bra! Passa på att testa Terebi Ge-mus märkliga mixtur av brännboll och frågesport. Vid dåligt väder flyttas brännboll 2.0 fram.

16:00 – Pysselworkshop
Vill du lära dig att virka små TV-spelskompisar, amigurumis? Vill du göra en enorm pärlpixlad tavla? Rita spelkaraktärer eller kanske fila på ditt bidrag till Spelomslagstävlingen? Pysselrummet är öppet hela träffen, men idag har vi experter på plats.

18:00 – Mortal Kombat-turnering
Nyligen så släpptes det en ny del i den anrika fightingsspel-serien Mortal Kombat. Självfallet så kommer TG Fight Club att ha en turnering i det och något särskilt för vinnarna att ta hem.

19:00 – Twisted Metal Black-turnering
Innan Playstation 3-versionen är här tänkte vi påminna er om denna klassiska actionserie. Välj ditt fordon och ge dig in i våldsam kamp med tre andra plåtknycklande motståndare. Vem står kvar när röken lättar?

21:00 – Lottdragning
Dagens lottdragning. Här har alla som lagt vantarna på en lott under dagen chans att vinna fina priser.

22:00 – Marvel vs Capcom 3-turnering
Även kultserien Marvel vs Capcom har fått en ny uppföljare i år och vi skulle inte heta Fight Club om vi inte anordnade en turnering i det. Man kan också här vinna mer än bara tillfredsställelsen av att vara bäst.

22:00 – Bezzerwizzer-turnering – finalkval
Scientia Vis är en förening för den som vill veta mest och svara bäst. På Power up håller de turnering i frågespelet Bezzerwizzer för att ta reda på vem som gör just detta. Det blir fyra uttagningsdagar och sedan möter vinnarna varandra i en rafflande finalmatch – giganternas kamp.

00:00 – Bomberman-turnering
Hitta vapen och boosts för att göra dina bomber och din gubbe bättre, allt för att du ska stå ensam kvar bland alla andra slagna bombermen.

00:00 – Filmvisning
Vid spöktimmen förvandlas HEDROK-rummet till en biograf. Här visar vi varje natt bra film för den som behöver ta det lugnt en stund.

04:00 – Stängning
Power ups alla spelsektioner stänger ner för natten och ger dig en chans att vila upp dig utan att missa allt det roliga.

 

Torsdagen den 7:e juli
10:00 – Öppning
Power up öppnar och aktiviteterna startar för dagen.

10:00 – Achievementboosting-dag
Är du en av många som fastnat i achievementträsket? Har du börjat välja spel efter vilka som ger tusen snabba? Eller vill du bara boosta upp dina välförtjänta poäng? Idag finns en hög spel i stil med My Horse and Me 2, Truth or Lies och kanske lätta Gamerscore-klassikernas klassiker Avatar i Stora spelrummet.

13:00 – Eventuell baddag
Är det sol? Vill vi bada? Då gör vi det! I samlad trupp, det blir roligare och vi kan hjälpas åt att undvika drunkning.

16:00 – Call of Duty: Black Ops-turnering
Man får lita på sin egen färdighet när det är var man för sig själv i en tävling om vem som kan fylla motståndarna med kulor snabbast.

18:00 – Street Fighter-workshop för nybörjare
I år så kommer TG Fight Club att anordna en nybörjarkurs i Street Fighter för nyfikna besökare. Aldrig spelat ett fighting-spel förr? Inga problem! Alla är välkomna! Vi kommer att vid tre tillfällen berätta kort om olika delar av spelet och sedan låta alla i workshopen att testa det som diskuterats mellan varandra. Vid det fjärde tillfället anordnar vi en turnering för alla som har varit med.

20:00 – Livemusik av Snild Dolkow
Snild Dolkow skapar elektronisk rock på den bärbara spelkonsolen Nintendo DS. Vi diggar och dansar!

21:00 – Lottdragning
Dagens lottdragning. Här har alla som lagt vantarna på en lott under dagen chans att vinna fina priser.

21:30 – Frågesporternas frågesport
Vem vet mest om TV-spel, kulturen och industrin däromkring? Behärskar du spelmusik? Är igenkänningsfaktorn för bilder hög? Kan du prestera under tidspress? Delta i uttagningen och bli en av de fem att delta i en uttömmande frågesport som verkligen sätter dina spelkunskaper på prov.

22:30 – Chuchu Rocket-turnering
Tävla i ett rasande tempo mot tre andra spelare för ära och möss, IN SPACE!

23:00 – Bezzerwizzer-turnering – finalkval
Scientia Vis är en förening för den som vill veta mest och svara bäst. På Power up håller de turnering i frågespelet Bezzerwizzer för att ta reda på vem som gör just detta. Det blir fyra uttagningsdagar och sedan möter vinnarna varandra i en rafflande finalmatch – giganternas kamp.

00:00 – Maffia
Maffia är en sällskapslek som grundar sig på asymmetrisk information. Är du bra på att snacka snyggt? Skaffa ett rejält förtroendekapital och lura resten av deltagarna att lita på dig. Eller kanske gynnar det dig mer om de inte gör det?

00:00 – Filmvisning
Vid spöktimmen förvandlas HEDROK-rummet till en biograf. Här visar vi varje natt bra film för den som behöver ta det lugnt en stund.

04:00 – Stängning
Power ups alla spelsektioner stänger ner för natten och ger dig en chans att vila upp dig utan att missa allt det roliga.

 

Fredagen den 8:e juli
10:00 – Öppning
Power up öppnar och aktiviteterna startar för dagen.

15:00 – Spelcirkel
Bli delaktig i Terebi Ge-mus spelcirkel där vi under en vecka spelar ett spel. Mot slutet av veckan samlas alla inblandade för att sen tillsammans diskutera vad vi upplevde. Vid detta tillfället är det diskussionsdags kring spelet ifråga.

18:00 – Street Fighterworkshop för nybörjare
I år så kommer TG Fight Club att anordna en nybörjarkurs i Street Fighter för nyfikna besökare. Aldrig spelat ett fighting-spel förr? Inga problem! Alla är välkomna! Vi kommer att vid tre tillfällen berätta kort om olika delar av spelet och sedan låta alla i workshopen att testa det som diskuterats mellan varandra. Vid det fjärde tillfället anordnar vi en turnering för alla som har varit med.

20:00 – Lottdragning
Dagens lottdragning. Här har alla som lagt vantarna på en lott under dagen chans att vinna fina priser.

20:30 – Citattävling
Minns du vilka repliker som kommer från vilket spel? Upp till bevis!

21:00 – Allaround-turneringen Spelarevolution
Hur bra är du på att anpassa dig för nya situationer? Hur allsidig är du som spelare? Denna turnering vinner den som har bredast erfarenhet eller den som reflexmässigt snabbt kan anpassa sig för nya utmaningar och kontrollmetoder. En rad med varierande och delvis ovanliga spel skall det tävlas i och den med den högsta totalsumman står som segrare.

22:00 – Knockout
Bevisa din kunskap om spel, karaktärer och mycket annat i denna massiva namedroppar-tävling som kräver att du gräver djupt i minnet för att säkra din vinst.

23:00 – Singstar-turnering
Vi älskar musikspel och vi älskar att sjunga. Högsta poäng vinner!

00:00 – Bezzerwizzer-turnering – finalmatch
Scientia Vis är en förening för den som vill veta mest och svara bäst. På Power up håller de turnering i frågespelet Bezzerwizzer för att ta reda på vem som gör just detta. Det blir fyra uttagningsdagar och sedan möter vinnarna varandra i en rafflande finalmatch – giganternas kamp.

00:00 – Filmvisning
Vid spöktimmen förvandlas HEDROK-rummet till en biograf. Här visar vi varje natt bra film för den som behöver ta det lugnt en stund.

04:00 – Stängning
Power ups alla spelsektioner stänger ner för natten och ger dig en chans att vila upp dig utan att missa allt det roliga.

 

Lördagen den 9:e juli
10:00 – Öppning
Power up öppnar och aktiviteterna startar för dagen.

14:00 – Officiellt SM i Shogun
Under Power up kommer ett officiellt SM i brädspelet Shogun att arrangeras. Har du redan biljett till Power up är deltagande fritt. Kommer du enbart för detta event är anmälningsavgiften 40 SEK.

17:00 – Spelauktion
Här har alla som vill möjlighet att auktionera ut spel och spelprylar till högstbjudande.

18:00 – Konstauktion
När du väl strosat runt på träffen i en vecka kanske du fått smak för någon av de många tavlor och konstverk som prytt lokalen. Vid slutet av Power up har du chansen att lägga bud för att låta verken pryda din egen vägg därhemma.

19:30 – Street Fighter-workshop för nybörjare – turneringen
I år så kommer TG Fight Club att anordna en nybörjarkurs i Street Fighter för nyfikna besökare. Aldrig spelat ett fighting-spel förr? Inga problem! Alla är välkomna! Vi kommer att vid tre tillfällen berätta kort om olika delar av spelet och sedan låta alla i workshopen att testa det som diskuterats mellan varandra. Vid det fjärde tillfället anordnar vi en turnering för alla som har varit med.

21:00 – Lottdragning
Dagens lottdragning. Här har alla som lagt vantarna på en lott under dagen chans att vinna fina priser.

21:30 – Avslutning, avtackning och prisutdelning
Power up lider mot sitt slut. Under avslutningsceremonin knyter vi ihop alla löst hängande trådar, delar ut priser till alla duktiga spelare som vunnit under veckan och avslutar med ett präktigt gruppfoto.

22:30 – Super Mario Kart-turnering
Tävla i spelläget Battle Mode i klassikern till SNES. Battla mot din motståndare och ta bort hans ballonger med hjälp av skal och andra vapen.

00:00 – Maffia
Maffia är en sällskapslek som grundar sig på asymmetrisk information. Är du bra på att snacka snyggt? Skaffa ett rejält förtroendekapital och lura resten av deltagarna att lita på dig. Eller kanske gynnar det dig mer om de inte gör det?

00:00 – Filmvisning
Vid spöktimmen förvandlas HEDROK-rummet till en biograf. Här visar vi varje natt bra film för den som behöver ta det lugnt en stund.

Eftersom det är sista dagen har vi öppet hela natten! Njut av de sista timmarna! Vi ses nästa år!