Loading...
Evenemang

Terebi Ge-mu besöker Garaget

Under fem fredagar i juli och augusti kommer vi besöka Garaget på Lönngatan 30 i Malmö. Garaget är en öppen mötesplats för alla åldrar och även ett stadsdelsbibliotek. De har bland annat en kreativ verkstad, en arrangemangsscen och ett ekologiskt kafé. Vi har besökt Garaget en gång tidigare i år, när vi hjälpte till att arrangera release-event för Alice: Madness Returns.

Från och med 22 juli och fyra fredagar framöver tar vi med oss ett spel och spelar det tillsammans med Garagets besökare på deras projektorduk. Tiderna som gäller är 14-16. Det kommer bli spel som passar alla åldrar och det preliminära spelschemat (som kan komma att ändras) ser ut så här:

22/7: Dance Central
29/7: Mario Kart Wii
5/8: Child of Eden
12/8: Little Big Planet 2
19/8: New Super Mario Bros. Wii

Så kom förbi och spela med oss på Garaget. Klockan 14-16 på fredagarna från 22 juli till 16 augusti. Vi ses där!