Loading...
Startsida

Ta med spel, bidra med variation

Terebi Ge-mu har en imponerande mängd TV-skärmar, konsoler och spel som står redo att användas av besökare av Power up men även om våra omkring 25 plattskärmar, tio tjocka TV-apparater, stora mängder spel och konsoler räcker långt är det inget i förhållande till vad vi tillsammans kan åstadkomma när vi slår våra påsar ihop, våra spelfyllda påsar vill säga.

Vi kan inte ha allt men vi vill bjuda på många olika upplevelser. Lösningen är att så många som möjligt som besöker Power up tar med sig lite av sina egna ägodelar. Det kan vara en konsol eller en väska med spel. Du kanske avgudar obskyra shoot em ups. Förstår ingen din fascination? Ta med dig de coola spelen och kultivera fler besökare på Power up! Det finns alltid något spel som är nytt och spännande för någon annan och på samma vis kan du hitta något som gör dig nyfiken och extra spelsugen.
Spel och konsoler lämnas in i en dedikerad bemannad speldisk som förvarar dina ägodelar och för bok på vad som är inlämnat och vad som är utlånat. Du får till och med en behändig numrerad checklista av oss när du registrerar dina spel så du vet precis vilka spel som skall med hem när Power up är över.

Gör Power up mer awesome än det redan är genom att bidra med dina egna spel, konsoler, och för all del, TV-apparater. Bor du i Malmö-regionen så kontakta oss gärna angående om du kan ta med en LCD-skärm så skall vi se om vi kan lösa det transportmässigt.
Power up har alltid uppmuntrat till en knytkalasmentalitet där alla tillsammans ökar chansen att alla finner något väldigt speciellt och minnesvärt som de stötte på under träffen. Vi hoppas innerligt att denna sommar blir en sådan för dig.