Loading...
Startsida

Pryd väggarna på Power up!

Under påskträffen 2011 dök det upp ett nytt och uppskattat inslag som vi vill försöka ta till nästa nivå under sommarträffen, nu känd som Power up. Längs väggarna i lokalerna hängde nämligen det spelrelaterade konstverk av olika natur och när påskträffen nådde sista dagen auktionerade vi dessutom ut de tio konstverken som ställdes ut. En lyckad företeelse som vi nu vill upprepa.

Inför Power up 2011 denna sommar vill vi gör om bedriften men i större skala. Därför frågar vi öppet om konstnärer och illustratörer runtom i landet vill bli en del av utställningen. Alla kan delta, professionella som amatörer. Alla typer av konst är välkomna. Markers, tempurablock, färgpennor, akryl, både färg eller svartvitt. Kan du uttrycka dig på andra estetiska vis än teckningar och målningar så välkomnar vi även detta med öppen famn. Vårt mål är att göra Power up till en mysig plats och en plats där vi främjar spelkultur ur många aspekter, då hjälper det med fantastiska dekorationer av detta slag.

Detaljer
– Alla typer av spelmotiv är välkomna. Gör din egen tolkning, gör crossovers. Det kan vara modernt, retro, glatt eller dystert. Låt fantasin flöda helt enkelt.

– Om konstverket är gjort i dator så se till att utskriften och även pappret är av hög kvalitet.

– Konstnären väljer själv om denne vill auktionera ut sina verk.

– Vi rekommenderar att man har utgångspriser på omkring 200-300 SEK för att öka chansen att objekt får bud.

Lägg ribban på insatsen därefter.

– Terebi Ge-mu står för att ditt konstverk ramas in på Power up.

– Det kommer finnas en avkopplingslounge på Power up. Denna fungerar även som arbetsverkstad för konstnärer som känner sig inspirerade på plats där man kan arbeta utan blinkande ljus och höga ljud.

 

– Före auktionen kommer det hållas en visning av alla verken.

Välkomna!

Vi hoppas så många som möjligt vill hjälpa till att bidra och dessutom tjäna en blygsam hacka för besväret. Kontakta oss hemskt gärna i förväg så vi ha ungefärlig kontroll över hur många konstverk vi kommer att ha utställda under Power up.

Kom i kontakt med oss via ellen@terebigemu.com

För  er andra som inte gör konstverk så finns det en tråd på forumet där man kan hjälpa till med att föreslå motiv, koncept och idéer. Det är bara att fylla tråden med coola förslag som kan hjälpa kreatörerna till stortdåd!