Loading...
Startsida

Veckorapport v. 21

Vad som egentligen hände under vecka 21 lär vi aldrig få svar på. Våra noteringar från den här veckan har tyvärr försvunnit, så nedanstående rapport är de små bitar vi lyckats pussla ihop genom att granska forumet, läsa facebookuppdateringar samt fråga ut medlemmar. Om ni vet något vi missat något får ni gärna kommentera!

På tisdagen satt Jono ensam en stund och spelade Sonic & SEGA Allstars Racing och påbörjade även enspelarläget i Red Dead Redemption. Även Dogma var i lokalen, med sig hade han en röd handduk eftersom det var handdukens dag. Antagligen var det fler i lokalen, men som de gamlingar de är så minns varken Jono eller Dogma vilka. Nabaxo hävdar dock att han minns den röda handduken, så vi förutsätter att även han var i lokalen.

På torsdagen spelade Dogma, Trikisatan, Modoki och Jono in Red Dead Redemption för Gamecore. Det var lättare sagt än gjort. Först strulade det lokala nätverket och vi lyckades inte hamnade i samma spel trots upprepade försök. När vi till sist lyckades få alla fyra i samma spel så försökte vi spela in en tio minuter lång session utan att det skulle bli allt för långa och tråkiga transportssträckor mellan de 4-5 minuter långa uppdragen. Det blev inte heller bättre av att vissa av oss (främst Trikisatan) blev uttråkade och tyckte att spelet blev roligare om man sköt ihjäl sina vänner istället för fienderna. Möjligen satt det även ett gäng Magicspelare i lokalen medan RDR-inspelningen pågick.

Lördagen bjöd som sig bör på TG Fight Club. Vid detta tillfälle vann LapSiLap som slog Modoki i finalen.

Närvarande tisdag 25/5 (minst 3 personer): Jono, Dogma och Nabaxo.

Närvarande torsdag 27/5 (minst 7 personer): Dogma, Jono, Modoki, Trikisatan, Nabaxo, Maduin och Rövhög.

Närvarande lördag 29/5 (minst 13 personer): Dogma, Modoki, Handsome Phil, Nabaxo, Trikisatan, Quon, Qwace, Whatif, Choanii, dustdevil, LapSiLap, Fon och Maduin