Loading...
Startsida

Veckorapport v. 22

Första halvan av vecka 22 var en lugn med ganska få besökare i lokalen i gengäld fick vi stort tryck till helgen. Vecka 22 var nämligen veckan då sommaren till sist hittade till Sverige och det firade vi med mycket sång, lite dans och grillning.

På tisdagen var det sång för hela slanten, mycket tack vare en utförsäljning av SingStar-spel på Elgiganten. Nabaxo, MaggotCustard, Crude Owen, Dogma, LittleCrazyGamer och Jono var alla med och skrålade. Men mest hördes Nabasu och MaggotCustard som också stod för spelen. Dogma spelade Split/Second och Blur när han inte sjöng. Fluffgummifat, Hatebreeder och LoryLondie spelade Magic. Nintendobarn, akimi och Tossen lirade för sig själva i LAN-rummet.

Torsdagen blev ett riktigt bottennapp deltagarmässigt. Hans Smooth, Jono och Nabaxo spelade Uncharted 2. LittleCrazyGamer gav sig på Pikmin. Long och Handsome_Phil hälsade bara på som hastigast.

Helgen bjöd på grillfest och ett mycket högre deltagarantal. På lördagen grillade vi i Folkets park och på söndagen hamnade vi på gården utanför Maduins lägenhet. Grillandet varvades med spelande, såsom splitternya Green Day: Rock Band, gamla hederliga Uncharted 2 och så klart Super Street Fighter IV.

Närvarande tisdag 1/6: Jono, Dogma, Nabaxo, akimi, Nintendobarn, Tossen, Crude Owen, MaggotCustard, LittleCrazyGamer, Fluffgummifat, Hatebreeder och LoryLondie.

Närvarande torsdag 3/6: Jono, Hans Smooth, Nabaxo, LittleCrazyGamer,  Handsome_Phil och Long.

Närvarande lördag 5/6: Jono, Dogma, Maduin, Hans Smooth, Jessi, Nabaxo, Handsome_Phil, Afflaf, Crude Owen, Kitty, Modoki, 8-BIT BITCH, Wewt, Kecchin, Hatebreeder, LoryLondie, Quon, Trikisatan, Dragonfangs, Deavian, Rotbah, MatTant, DastardlyD, EcchiSensei och Little Crazy Gamer

Närvarande söndag 6/6: Dogma, Maduin, Jono, Hans Smooth m. syster och hennes pojkvän, Jessi, Nabaxo, Hexelf, Svavel, Pärlan, Andy, Modoki, Kitty, Hatebreeder, LoryLondie, Trikisatan, VJ, Wewt, 8_BIT BITCH, Porrdocka, Everglade