Loading...
Startsida

Spelens hus

I början av juni startade vi ett litet projekt som vi kallar Spelens hus. Det går kort och gott ut på att skapa ett hus för oss som gillar spel. Med spel menar vi här inte bara TV-spel utan också brädspel, kortspel, rollspel, figurspel, datorspel och så vidare. Betting och spel om pengar ingår däremot inte i vår vision om Spelens hus.

Vi söker nu finansiärer, samarbetpartners och personer som vill engagera sig i det här projektet. Vi har redan pratat med bland andra Sveroks SKuD, Studiefrämjandet och fritidsförvaltningen i Malmö. Alla är positiva till projektet, men det återstår en hel del arbete innan Spelens hus kan öppna.

Det finns ett par saker du som läser detta kan hjälpa oss med. Vi har nämligen startat en namninsamling och vill ha så många namn som möjligt på den. Ju fler namn vi får desto lättare blir det för oss att motivera för Malmös politiker och bidragsgivare att den här idén är värd att satsa på. Följande fem saker behöver vi hjälp med:

1. Registrera dig på Malmöinitiativet.
2. Gilla vår facebooksida och bjud in alla vänner att göra likadant.
3. Dela med dig av dina tankar och idéer kring Spelens hus, i forumet eller i kommentarerna.
4. Besök Terebi Ge-mus aktiviteter! Träffa oss, lär känna oss och stötta vår verksamhet.
5. Vi behöver fler ansvarsfulla och engagerade personer som kan hjälpa oss förverkliga den här idén. Om du är en sådan – join us!