Loading...
Startsida

Sommarträffen 2010

Visst är det skönt med traditioner? Efter många om och men och snack hit och dit står det nu äntligen klart att det blir en gammal hederlig sommarträff i år. Naturligtvis är den bättre än alla andra sommarträffar, men rent konceptuellt har den mycket gemensamt med föregångarna.

Sommarträffen är Terebi Ge-mus största spelträff under året. Det är essensen av Terebi Ge-mu. En hel vecka med underbara människor från hela landet, en stämning som måste upplevas och en redig överdos av TV-spelskultur. Faktum är att den enda giltiga orsaken att inte komma på sommarträffen är att man vet att man inte klarar abstinensen efteråt. Det är en sak att komma till himmelriket. En annan att tvingas lämna det igen efter en ynka vecka. Men det är bättre att ha upplevt en sommarträff och mist den än att aldrig ha varit med om denna fantastiska upplevelse.

Mer konkret är en sommarträff en mötesplats där du träffar TV-spelare från hela Sverige. Du skaffar dig minnen och vänner för livet och spelar spel du aldrig trodde att du skulle få eller ens vilja spela. Kanske vinner du även något av våra fina priser i spelturneringarna. Naturligtvis händer det massor av annat under veckan. Det hålls filmvisningar, det tävlas i brännboll 2.0, det spelas brädspel och det liras Magic. Räkna också med att du dessutom kommer behöva sova åtminstone någon timme under veckan. Mat kanske du också behöver äta, det gör du i vår godiskiosk som även har lättare maträtter eller ute på någon av Malmös alla restauranger/pizzerior/gatukök. Duscha behöver man också göra, så det kan vara bra att komma ihåg att handduken är universums mest användbara föremål när du skriver din packlista.

Sommarträffen är ett gigantiskt knytkalas, där alla deltagare tar med sig spel och spelkonsoler. Vissa tar till och med sina TV-apparater med sig. Terebi Ge-mu äger fem stycken 32-tums platt-tv, nära tiotalet äldre tjock-tv, ett LAN med 16 stycken skärmar och en hel drös med spel och spelkonsoler (mest Xbox 360). Vår utrustning räcker väldigt långt, men varför chansa? Dela med dig din utrustning också! Framför allt är det kul om du tar med retrokonsoler och spel så att våra nya TV-spelsfantaster får vara med och uppleva tidigare mästerverk som de annars missar. Dessutom får retrokonsoler ofta våra veteraner att minnas forna storhetstider. Glöm inte att skriva upp vilken utrustning du tar med dig i anmälningsformuläret, men skriv inte upp saker som du sedan inte tar med dig eftersom vi bygger vår planering på att folk tar med de prylar som registreras.

Om du fortfarande inte är övertygad om att sommarträffen är ett evenemang för dig så är det bara att prata med någon som varit på en sommarträff tidigare. Det finns även bilder från tidigare träffar att titta på, till exempel på facebook. Vi syns på sommarträffen 2010! Mer information om sommarträffen kommer att publiceras fortlöpande här på terebigemu.com.

Plats: Studiefrämjandet, Ystadsgatan 53, Malmö
Datum: Måndag 26/7 – måndag 1/8
Pris för deltagande: 350:- (300kr om du förskottsbetalar innan 20/7)
Diskussionsforum: Klicka här
Facebook: Klicka här

Anmälan
Se anmälda personer
Se registrerad utrustning

Hur du förskottsbetalar:
1.
Anmäl dig till sommarträffen

2. Betala in deltagaravgiften (300 kr) på vårt föreningskonto:

Bank: Swedbank
Clearingnummer: 8214-9 *
Kontonummer: 983 208 595-6
*Vissa internetbanker kräver inte att man använder “-9″ i clearingnumret.

3. I meddelandefältet, ange ditt personnummer (så vi vet vem pengarna kommer ifrån).

OBS! Om du enbart anmäler dig här på hemsidan men inte betalar deltagaravgiften senast den 20 juli så är det 350 kr som gäller.