Loading...
Startsida

Veckorapport v. 19

Vecka 19 var verkligen en mellanvecka. Mittemellan KodachiCon och Lomma Cup. Vi försökte medvetet minska ner deltagarantalet eftersom vi inte vill installera Xbox-LAN:et enbart för två TNG-tillfällen. Trots det fick vi många besökare i lokalen på torsdagen.

På tisdagen var verkligen lugnt i lokalen, om man bortser från det rum där vi ställt dansplattorna. Maduin, Trikisatan och Porrdocka nakenchockade hela föreningen genom att dansa med bar överkropp. Detta ledde till den mest kommenterade facebookuppdateringen i föreningens historia. Deltagarantalet i lokalen stannade däremot på 10. Lägsta antalet på mycket länge, men vi hade som sagt medvetet försökt att hålla antalet nere. Vi ville inte att det skulle bli slagsmål om kontrollerna.

På torsdagen misslyckades vi med vår strategi. Inte mindre än 24 personer letade sig ner till lokalen, trots att vi försökt tona ner vår närvaro. Men kul blev det när många av de nya ansikten vi lärt känna från KodachiCon och OkashiiCon dök upp. Det spelades Twister och snackades skit. Lite seriöst snack blev det också när Modoki, Dogma och Jono ville få liv i videodiskussionerna på GAMEcore.se. Under kvällen lyckades vi också övertyga Crude Owen om att han ska vara med i projektet, som förhoppningsvis börjar bära frukt igen i mitten av juni.

Närvarande 11 maj: Jono, Dogma, Trikisatan, Handsome_Phil, Nabaxo, Maduin, Porrdocka, Everglade, Embergem, Kitty

Närvarande 13 maj: Dogma, Jono, Trikisatan, Modoki, Korvost, CrudeOwen, Nabaxo, Embergem, Solstickan, Halvtand, Kitty, Lacustpiska, Roxy, Valkyriesphere, Tazz, Uwe, Afflaf, Choys, Pyret, Druvsaft, Kami, SizzlethaNizzle, Mattant, Handsome Phil