Loading...
Evenemang

Eventrapport: KodachiCon

Terebi Ge-mu flyttade in på anime- och mangakonventet KodachiCon för en helg. Den 8-9 maj 2010 befann vi oss inte på Nobelvägen 48 utan på Fäladsgården, Svenshögsvägen 25, Lund. Så när som på några gamla tjock-TV hade vi släpat med oss all utrustning för att bjuda konventdeltagarna på riktig japansk kultur. Med på resan var även de sprillans nya dansplattorna som UNF köpt in till lokalen. De var sprillans nya – nu är de begagnade.

Förutom dansplattorna var det nog fightingspelen som lockade mest. Vi höll turneringar i Blaz Blue, Super Street Fighter IV och Tekken 6. Super Street Fighter IV-turneringen fick extra stjärnglans eftersom en del av backyard fighting-gänget tog sig till Kodachicon för att visa alla var skåpet skulle stå. Det gjorde de också.

Bilder säger mer än ord sägs det och bilder har vi gott om. Vi fyllde ett album på facebook med 172 foton. Som om inte det var nog så tog också Afflaff ytterliggare 148 foton som ligger i hans facebookprofil. Så passa på att spana in dem om du inte redan gjort det! Om du är intresserad av att hänga med Terebi Ge-mu på ett liknande event så kan du redan nu ringa in 6-8 augusti i kalendern. Då är vi nämligen på danska GenkiCon, som redan nu det första året ska vara större än OkashiiCon och KodachiCon tillsammans för att sedan växa sig ännu större kommande år.